Justin Bieber a oferit o surpriză fanilor săi, scoțând un EP intitulat „Freedom”.

Bieber a făcut anunţul pe social media cu puţin înainte de ora de 3:30 P.T (Pacific Time), scriind pur şi simplu: „Freedom pe toate platformele".

EP-ul cuprinde şase piese, dintre care cinci în colaborare: „Freedom" cu BEAM, „All She Wrote" (featuring Brandon Love şi Chandler Moore), „We're in This Together", „Where You Go I Follow" (featuring Pink Sweats, Chandler Moore şi Judah Smith), „Where Do I Fit In" (featuring Tori Kelly, Chandler Moore şi Judah Smith) şi „Afraid to Say" (featuring Lauren Walters).

Artistul a lansat cel de-al şaselea album de studio, „Justice", pe 19 martie, acesta debutând pe locul întâi în topul Bilboard 200. „Peaches", al cincilea single de pe „Justice", a debutat la rândul său pe primul loc în Billboard Hot 100, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.