Fosta artistă a trupei Candy a declarat, după despărțirea de tatăl copilului său, că nu vrea să își refacă viața în viitorul apropiat.

După despărțirea de tatăl copilului său, Claudia Pavel nu s-a afișat cu alți bărbați și a devenit foarte selectivă.

„La mine bărbaţii nu sunt o prioritate. Nu ne ajută condiţiile actuale. Acum dacă te vezi cu unul trebuie să-i faci testul PCR înainte. Nu sunt vremuri de început o relaţie. Dacă voiam sa fiu măritată, reuşeam. Eu am crezut că o să rămân în America. Dar nu ştii ce-ţi rezervă viaţa”, a spus cântăreaţa, potrivit Can-Can.ro.

Claudia Pavel, o viață sănătoasă

Artista are foarte mare grijă de felul în care arată, face mult sport și a adoptat un stil de viață extrem de sănătos, devenind vegană în timpul sarcinii. Cu atât mai mult, aceasta i-a insuflat acest obicei și fiului său, Noah, care la rândul lui, este tot vegan.

„Lui Noah nu-i place carnea. El aşa a ales. Eu am fost vegană şi pe timpul sarcinii şi probabil că s-a transmis acest obicei. Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri. Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi“, a povestit solista.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.