În emisiunea difuzată vineri, 2 aprilie 2021, Andi Constantin a ales să elimine mai multe concurente din cauza interacțiunii foarte proaste dintre ele și pretendentele sale.

În urma emisiunii care a fost difuzată vineri pe Antena1, Burlacul Andi Constantin a ales să elimine patru concurente: Dominique, Vanesa, Malinka și Mădălina. Acesta a menționat faptul că nu a simțit cu adevărat dorința lor de a avea o adevărată iubire cu acesta. În plus, tot în cadrul aceleași ediții, Roxana a decis să părăsească emisiunea:

„Am venit în emisiune sinceră, o s-o părăsesc la fel de sinceră. Nu cred că în acest moment sunt potrivită pentru ce vrea Andi" a spus Roxana în fața tuturor. Aceasta a părăsit concursul și a fost condusă la aeroport de membrii echipei.

Acesta a fost episodul cel mai încărcat emoțional datorită faptului că au avut loc primele săruturi, Andi sărutându-se cu majoritatea concurentelor chiar înainte de ceremonia Trandafirului.

Burlacul se difuzează în fiecare vineri de la ora 20:30 pe Antena1.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.