Iulia Albu a postat o fotografie pe Instagram în care este însărcinată, iar fanii au reacționat imediat!

Iulia Albu a postat o fotografie pe Instagram în care este însărcinată, iar fanii nu au ezitat să reacționeze: „Felicitări!!”, ”Wow, felicitări”, ”Felicitări, Iulia❤️Să fiți sănătoși!”, ”O divă se naște divă ❤️ frumoasă dintotdeauna. Felicitări”, ”Felicitări! Ești absolut superbă! Sexy, sexy” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta.

Aceasta nu a dat prea multe explicații despre fotografie, internauții luând în calcul și varianta în care poza este una veche, pe vremea în care Iulia era gravidă cu fiica sa, Mikaela.

Iulia Albu nu se consideră cea mai bună mamă

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, declară Iulia Albu, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.