Florin Călinescu și-a exprimat profundul regret în urma decesului marelui cântăreț de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu. Artistul era bolnav de mai mulți ani și fusese diagnosticat cu Covid-19, afecțiune care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.

Actorul Florin Călinescu deplânge decesul celui mai mare interpret de muzică lăutărească din ultimii 50 de ani. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Călinescu a vorbit de Nelu Ploieșteanu ca de un artist de geniu.

Cu proteste sau fără, covidul își vede de treabă... Șarpele Roșu l-a luat și pe Neluțu Ploieșteanul! Lăutarul e lângă Ștefan Iordache și Gigi Dinică. Sunt vagabondul vieții mele... Arta boemă de geniu închide discret poarta...”, a scris Călinescu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.