Cristina Ich, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România și-a surprins admiratorii printr-un dans alături de Emil Rengle, câștigătorul celui de-al 8-lea sezon al emisiunii „Românii au Talent”.

Cu un auditoriu de peste 800.000 de persoane pe pagina sa de Instagram, Cristina Ich i-a uimit pe urmăritorii săi printr-un dans împreună cu Emil Rengle, alături de care dansează.

Întreg momentul a fost postat pe pagina de Instagram a dansator, care a și adunat câteva zeci de mii de aprecieri și comentarii.

„Neașteptat”, a scris Emil Rengle la descrierea clipului în care dansează cu Cristina Ich.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.