Mara Bănică a împărtășit cu fanii săi de pe Facebook bucuria pe care o trăiește, aceea că urmează să ajungă la altar cu bărbatul vieții sale.

Mara Bănică a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu o pereche de verighete superbe, de la Cartier, în spatele cărora era scris mesajul: „Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu?”

La postarea fotografiei, vedeta a adăugat și un scurt mesaj în descriere: „Da”.

Mara Bănică își dorește să devină mamă din nou

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului. Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei. Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu. Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar. Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a spus Mara Bănică, acum ceva timp, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.