Alex Velea şi Antonia au participat în cea de-a 15-a ediţie a sezonului 9 a show-ului Chefi la Cuţite.

Antonia şi Alex Velea au decis să îi surprindă pe cei 3 chefi cu un preparat exotic, cu influenţe din bucătăria indiană, special gândit pentru a impresiona jurații.

Aceștia au dat din casă, spunând că gătesc împreună, însă mai des doar micul dejun.

„Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă, în rest suntem plecați ba la studiou și mâncăm pe unde apucăm", a povestit cântăreţul.

În timpul pandemiei, cei doi sunt mai mult acasă, cu copiii. Aceștia au mai spus că le este dor de concerte și de public.

Alex şi Antonia nu au ezitat nici când a venit vorba despre povestea lor tumultuoasă de iubire: „Ne cunoaştem din 2009 şi ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (...). Ne-am dorit mult relaţia asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relaţii eşuate, cumva eram răniţi şi ne doream, de fapt, să împărtăşim cu cineva dragostea."

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.