Jurata Alexandra Dinu de la emisiunea Românii au Talent, a oferit butonul de aur unei fetițe de doar 11 ani care a prezentat un număr de gimnastică.

Raisa Chiribuță, o fată de doar 11 ani din Craiova, a venit la show-ul de talente pentru a-și prezenta pasiunea pentru balet și gimnastică.

Înainte de număr, concurenta a declarat că atunci când era mai mică visa să câștige această competiție. Momentul Raisei a fost unul desprins din poveste.

La finalul prestației, Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu: ”E un fenomen, m-a lăsat cu gura căscată. Mi-am lăsat emoțiile să acționeze”.

Și restul juraților s-au arătat impresionați și au admis că Raisa merită să ajungă în semifinale! Andra a fost și ea puternic emoționată de talentul fetiței: ”Empatizez când văd un vis atât de frumos”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.