Moștenitoarea lanțului hotelier Hilton, Paris Hilton i-a cumpărat câinelui său o geantă marca Hermes Micro Kelly Charm în valoare de 5.500 de dolari.

Cățeii vedetei Paris Hilton sunt unele dintre cele mai răsfățate animale de companie de la Hollywood.

Câteva zile în urmă, Paris împreună cu Diamond, cățelul din rasa Chihuahua, au mers la shopping în Miami, Florida. Blonda a intrat într-un magazin de genți, unde a cheltuit în jur de 30.000 de dolari.

Paris și-a cumpărat o geantă Hermes Birkin, de culoare bleu, în valoare de 24.500 de dolari, iar Diamond a primit un Hermes Micro Kelly Charm, care costă 5.500 de dolari.

Blonda și-a filmat cățelul cu noul accesoriu și a postat clipul la story pe pagina de Instagram.

Animalele de companie a vedetei locuiesc într-o minivilă, pe care aceasta a denumit-o Doggy Mansion, în care a investit peste 325.000 de dolari. Căsuța cu etaj este dotată cu aer condiționat și încălzire centrală și are mobilă de mici dimensiuni concepută de un stilist renumit.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.