Interpretul american Jason Derulo a anunțat pe pagina sa de Instagram că va deveni tătic.

Jason Derulo împreună cu iubita lui, modelul Jena Frumes, vor deveni părinți. Cei doi au ales să de-a această frumoasă veste pe Instagram, acolo unde interpretul a postat mai multe fotografii şi un clip video în care îi sărută burtica iubitei sale, pe o plajă din Bahamas.

„Sunt super încântat de acest nou capitol din viaţa mea!”, a scris Jason Derulo.

Artistul şi iubita sa au făcut cunoștință chiar înainte de lockdown, la sala de fitness, acolo unde amândoi petrec destul de mult timp.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.