Beyonce a obținut patru trofee în cadrul galei National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Image Awards, care a avut loc în weekend, la categoriile muzicale.

Cu un total de 22 de trofee obţinute de-a lungul timpului, Beyonce a devenit cel mai premiat artist din istoria NAACP Image Awards.

„Queen Bey'', cum este supranumită de fani, a fost recompensată în categoriile ''cea mai bună artistă'' pentru single-ul ''Black Parade'', ''cel mai bun videoclip'' pentru ''Brown Skin Girl'', ''cel mai bun cântec hip hop/rap'' pentru ''Savage Remix'', în duet cu Megan Thee Stallion, ''cel mai bun duet, grup sau colaborare'', premiu de asemenea împărţit cu Megan Thee Stallion, pentru ''Savage Remix''.

Printre laureaţii galei desfăşurate duminică seară şi prezentată live de Anthony Anderson, s-au numărat vedeta din ''Black Panther'', Chadwick Boseman, în categoria ''cel mai bun actor'', Viola Davis, în categoria ''cea mai bună actriţă'', D-Nice pentru ''cel mai bun animator al anului'' şi ''Bad Boys for Life'', desemnat ''cel mai bun film''.

LeBron James a fost recompensat cu President's Award pentru activitatea sa extra-sportivă, care include finanţarea unei şcoli publice, ''I Promise school''.

Girată de organizaţia americană pentru drepturi civile National Association for the Advancement of Colored People, The Image Awards este o gală anuală de premiere, care recompensează performanţe deosebite în film, televiziune, muzică şi literatură realizate de persoane de culoare.

Creată în 1967 pentru a încuraja o participare mai largă a persoanelor de culoare în lumea televiziunii, filmului şi muzicii, Image Awards a devenit o ceremonie de premiere televizată în 1986, când a fost difuzată pentru prima dată de NBC, relatează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.