Fuego a povestit că viața lui a fost una foarte grea, în special în anii studenției când trăia de pe o zi pe alta. Părinții au fost nevoiți să recurgă la multe sacrificii pentru care astăzi, Fuego le este recunoscător.

Interpretul a declarat că perioada studenției a fost una foarte grea, cu multe lipsuri. Părinții au făcut sacrificii pentru ca acesta să își urmeze studiile la București.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră.

De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei”, a declarat Fuego.

Artistul conștientizează cât de mari au fost sacrificiile făcute de părinții săi și le este foarte recunoscător pentru efortul depus.

Citeste si:
Procuror, despre politisti: Oamenii astia va asigura linistea, asa,...
Procuror, despre politisti:...

„Nu mi-a fost ușor. A fost un efort enorm de mare al părinților mei. Amândouă salariile mereu pe întreținerea copilului la București la facultate, la studii”, a mai spus el, potrivit cancan.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.