Devenită mamă în urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă pe pagina sa de Instagram, în care a dezvăluit sentimentele sale materne.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu talpa fiicei sale, la care a adăugat mesajul: „Și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”

Mesajele de la fanii Ginei nu au încetat să apară. La fel ca și în cazul ei, și Smiley este asaltat de încurajări de la prieteni și oameni care îl admiră:

Așteaptă să înceapă să aibă colici, să înceapă să îi dea dinții, să aibă diaree, să țipe în somn, să facă febră și să nu știi de ce, să cadă și să se lovească și să vă spună VĂ IUBESC MAMI ȘI TATI…. SE MERITĂ TOTUL PT COPIII NOȘTRI , să vă fie sănătoasă prințesa” , este un comentariu postat de un fan.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.