Multimiliardarul și omul de afaceri ceh, Petr Kellner, și proprietar al PRO TV, a murit în urma unui accident cu elicopterul în Alaska.

Cinci persoane, printre care și Petr Kellner au decadat sâmbătă, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit aproape de un ghețar în Alaska.

Miliardarul ceh, Petr Kellner, cu o avere estimată la 17,5 miliarde de dolari de către Forbes, se afla la bordul unui elicopter Airbus AS350 B3, când acesta s-a prăbușit aproape de ghețarul Knok.

Kellner, în vârstă de 56 de ani a murit împreună cu alți companioni de schi, Benjamin Larochaix, Gregory Harms și Sean McMannany, și pilotul elicopterului, Zach Russel.

Unul dintre supraviețuitorii impactului se află în stare gravă, dar stabilă, iar National Transportation Safety Board va începe o anchetă pentru a stabili cauza accidentului, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.