Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Maria Constantin a spus despre Gabriela Cristea că are probleme cu greutatea și că este rea, iar la scurt timp Tavi Clonda a reacționat.

În cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, soțul prezentatoarei TV a reacționat la jignirile aduse de Maria Constantin.

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! (…) Nu mă afectează”, a spus Gabriela Cristea.

Soțul prezentatoarei a reacționat imediat în spirit de glumă:

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea’ cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează.

Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, a transmis Tavi Clonda, potrivit Libertatea.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.