Fiul actorului principal din seria de filme Fast and Furious, Vin Diesel, va juca în cea de-a 9-a parte a producției.

Vincent Sinclair, în vârstă de 10 ani va juca versiunea mai tânără a personajului interpretat de Vin Diesel, Dominic Toretto.

Scenele cu Vincentau fost filmate încă din 2019. În trecut, Alex McGee a jucat rolul tânărului Dominic, în ”Furious 7”.

Filmările pentru seria ”Fast and Furious 9” au început în luna iunie 2019, în studiourile Leavesden, Anglia. Din cauza pandemiei de COVID-19, Data de lansare a fost reprogramată pentru iunie 2021.

Vin Diesel este într-o relație cu Paloma Jimenez, din 2007 și au împreună trei copii, pe Hania Riley, Vincent Sinclair și Pauline.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.