Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, a postat un mesaj de regret după ce a aflat că mama sa a murit. Acesta a fost preluat de cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu, care la rândul ei, și-a expus suferința pe rețelele de socializare.

„A murit Cornelia Catanga!! Doamne Dumnezeule, nu pot să cred! Dumnezeu s-o ierte!!! Sunt mută de durere. Ne-am întâlnit la restaurant Șarpele Roz, în televiziuni… Nu pot să cred!!!!”, a scris Nicoleta Voicu pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a vorbit și despre fiul Corneliei: „Ultimul mesaj de pe pagina lui Alexandru Padureanu despre mama lui este impresionat și o a doua Cornelia Catanga nu se va mai naște”.

MESAJUL LUI ALEXANDRU PĂDUREANU PENTRU CORNELIA CATANGA

„Postez și eu asta, pentru „unii” care se pricep la muzică și au impresia că muzica s-a terminat la Regi/Regine și așa mai departe… ei le știu pe toate….(hohaveller) stai așa că nu-i așa… femeia asta pe care o postez a avut și are un auz fantastic, și când pune mâna pe acordeon cântă ca bărbații…….numai zic când intră într-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce. Are un TALENT ATÂT de MARE încât îmi spune până și tonalitățile la JAZZ fie că-i cânt, fie că ascult ceva frumos, care vreau sa împărtășesc cu ea și rămân uluit!!!! Nu o laud pentru că-i femeia care mi-a dat viață, dar e GREU să ai super charismă și să fii iubită de toți…Dar mai ales de DUMNEZEU!!! Să ascultăm zic eu.. fără prea multă vorbărie.. SĂNĂTATE!!!!”.

Cornelia Catanga a murit în urma unui stop cardio-respirator suprapus cu virusul COVID-19. Anunțul trist l-a făcut Mara Bănică: „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.