În timp ce medicii se declară copleșiți de noul val de îmbolnăviri, iar specialiștii din întreaga lume sunt terifiați de situația în care ne-a dus noul virus, Dan Bittman se declară mințit și păcălit. Starul rock a inițiat mișcarea „NU VREAU”, care face referire la vaccin, și caută adepți pe internet.

Cântărețul Dan Bittman inițiază mișcarea „NU VREAU” în rândul românilor

„Vreau să aprind aici, în emisiunea ta (n.r. Marius Tucă Show) o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie „NU VREAU”.

Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani să mă mințiți în față. Nu vreau să vă cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a declarat artistul în emisiunea lui Marius Tucă de la Aleph News.

Cântărețul a menționat că nu este împotriva imunizării, ci împotriva constrângerii oamenilor să facă ceva în pofida voinței lor. În acest timp, experții în sănătate trag un semnal de alarmă cu privire la necesitatea vaccinului în această perioadă sumbră pe care o traversăm.

Retail jobs

„Vă pun o întrebare simplă: când te doare ficatul sau ai o fractură, te duci să te tratezi la un cântăreț? Nu. Când te doare inima...doar te duci la un cântăreț când te doare inima de albastră ce e. Dar când te lovește o boală cardiacă vei merge la un cardiolog.

Pot să fie cântăreți foarte buni, actori foarte buni, nu au pregătirea și cunoștințele necesare. Medicina nu este la fel de simplă ca plantatul de ceapă. Oamenii învață uneori peste zece ani ca să devină medici sau oameni de știință”, a spus Vlad Mixich, expert în sănătate publică, la Kanal D.

Numit de mulți conspiraționist datorită părerilor sale despre criza sanitară actuală, Dan Bittman a scandalizat opinia publică cu credințele proprii după ce s-a impus carantină în România. Atunci, interpretul a contestat vehement restricțiile și a declarat că e convins că pandemia nu este așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile lui au împânzit internetul, au provocat numeroase reacții și, practic, au împărțit lumea în două în mediul online.

Citeste si:
Dan Bittman împlinește astăzi 60 de ani! Care este cea mai mare...
Dan Bittman împlinește astăzi...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.