Artistul Dan Bittman a venit cu o nouă serie de declarații controversate pe tema pandemiei de COVID-19. Cunoscut pentru derapajele sale în privința măsurilor sanitare menite să stopeze răspândirea noului coronavirus, starul rock a lansat, de această dată, săgeți către serul anti-SARS-CoV-2. El recunoaște că omenirea s-a confruntat cu o boală gravă, dar că important era să avem un tratament, nu un vaccin.

Dan Bittman a făcut noi declarații controversate pe tema COVID-19

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a declarat Dan Bittman, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, la Aleph News.

Întrebat de gazda emisiunii dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, solistul de la „Holograf” a răspuns afirmativ. „Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat el.

De asemenea, acesta a adăugat că inițial a respectat toate măsurile impuse de autorități, până când a realizat că este „luat de prost”: „Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile. Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost”.

Criza sanitară, o afacere pentru cei puternici, aclamă muzicianul

Dan Bittman a afirmat, în ianuarie 2021, la Antena 3, că pandemia este „o afacere excepțională” și că ar exista „poli de putere” care s-ar lupta pe specula de medicamente. La același post a spus că a fost felicitat de către medici „pentru curaj” și a menționat că „s-a ajuns cam ca pe vremea comuniștilor”.

„Am discutat cu medici care m-au felicitat pentru curaj iar ei mi-au spus că nu au cum să vorbească. Spun că li se pune un x într-un dosărel. Li se spune să tacă din gură. Nu e vorba numai de medici. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor. Când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x undeva într-un dosar”, e de părere vedeta.

Citeste si:
Rafila: „Au sosit primele doze de vaccin cu noua formulă contra...
Rafila: „Au sosit primele...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.