Aburirea oglinzii a devenit o realitate acceptată în casele multor iubitori de frumos, pentru că – de multe ori – nici sistemele de ventilație nu au reușit să o rezolve pe deplin.

Din fericire, însă, acum există o oglinda baie cu funcție de dezaburire, ce nu permite formarea condensului. Sistemul e extrem de simplu, întrucât vorbim despre o folie încălzitoare conectată la sistemul de iluminare, instalată în spatele oglinzii. Astfel, poți avea cea mai frumoasă oglindă în baia ta, respectiv un model care nu se va aburi niciodată, pentru că atâta timp cât vei avea lumina aprinsă în încăpere, va funcționa impecabil și acest sistem. Dar nu numai! Există și alte modele, cum ar fi cele cu suprafața oglinzii tratată special pentru a nu permite aburului să se instaleze. Alte oglinzi, în schimb, vin la pachet cu un sistem electric de dezaburire montat pe spate. Simplu!

Oglinzi simple sau cu led care nu se aburesc niciodată

Indiferent care este sistemul ce împiedică formarea condensului, trebuie să știi că ai la dispoziție aceste opțiuni în materie de oglinzi. Te vei putea bucura de confort sporit datorită acestor piese ultra-moderne, concepute special pentru a-ți spori nivelul de confort. Poți opta atât pentru oglinzi simple, cât și pentru oglinzi cu led, care au și mai multe avantaje: culoarea este ajustabilă, sistemul de iluminare led este foarte durabil, montajul este facil și rapid, design-ul egonomic, iar consumul de energie electrică mult diminuat. Există cel puțin 3 variante pe care le găsești pe piață: (1) oglinzi cu folie încălzitoare montate pe suprafață din spatele lor, (2) oglinzi cu sistem electric de dezaburire implementat și (3) oglinzi cu suprafață tratată special pentru a împiedica formarea condensului. Toate cele 3 opțiuni au un singur scop: dezaburirea.

Prețuri pentru toate buzunarele la gama de oglinzi ultra-moderne

Poți cumpăra, în funcție de bugetul de care dispui, o oglindă care să îți satisfacă toate cerințele. Unele modele pot avea funcții basic, în timp ce altele dispun de tehnologii noi, prin care nivelul de confort pe care îl asigură este unul superior. De exemplu, există pe piață oglinzi cu led, cu funcție de dezaburire, cu sistem de control touch, termometru de ambianță și ceas digital. Mai mult, ele sunt placate cu strat de argint, iar membrana de protecție asigură rezistența la umiditate. Un astfel de model este o bună investiție pentru locuința ta: vei putea utiliza oglinda pentru o foarte lungă perioadă de timp, întrucât nu vor apărea clasicele pete negre și nici nu se va exfolia. Oglinda cu bandă led (60 de leduri pe metru) este extrem de căutată în rândul cumpărătorilor, întrucât asigură o lumină ambientală plăcută și puternică în orice baie.

Citeste si:
5 metode prin care apartamentul o sa para mai luminos
5 metode prin care...

Lux-Sanitary.ro vine în întâmpinarea ta cu cele mai bune oferte la oglinzi și căzi freestanding

Vrei să cumperi oglinzi cu led sau cazi freestanding la cel mai bun preț? Iată un pont: magazinul online Lux-Sanitary.ro are o ofertă variată disponibilă pe Internet și vine în întâmpinarea ta cu prețuri accesibile la o gamă uriașă de obiecte sanitare de lux.

Găsești la Lux-Sanitary cada de baie freestanding de cea mai buna calitate, oglinzi perfecte pentru orice baie, cu funcții de care cu siguranță te vei bucura.
Comanzi online și primești produsele direct la tine acasă, cu livrare rapidă. Acest magazin este investit cu încredere de către foarte mulți cumpărători. Se bucură de o popularitate tocmai datorită profesionalismului dovedit încă din anul lansării. Primești garanție automat!

Citeste si:
10+ fotografii realizate in baie care pot da peste cap pe oricine
10+ fotografii realizate in...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2023 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.