După ce vă mutați la casă nouă sau o modernizați pe cea în care locuiți deja, intervine în plan și redecorarea. De la decorațiuni simple până la cele complexe, există o mulțime de idei pe care vă puteți concentra. Însă noi, astăzi, ne vom îndrepta atenția spre oglinzi, obiectele din casă care ne reflectă frumusețea în fiecare zi. Dacă sunteți interesat să achziționați o astfel de decorațiune, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vă vom prezenta diferențele între cele clasice și cele moderne, pentru a vă ajuta să vă orientați mai bine. Și, de asemenea, vă vom sfătui unde să le puneți, pentru a profila de ele la maxim. Să începem!

Aceste obiecte decorative au fost dintotdeauna printre preferatele oamenilor. Pe domni îi ajută să își pună la punct orice ținută sau frizură, pe când pe doamne le sare în ajutor și în cazul machiajelor, în timp ce acestea își creează un look de milioane. Pot fi chiar și cadouri uimitoare. Sunt obiecte foarte folositoare, de nelipsit în casele oamenilor. După cum vă spuneam și mai sus, în continuare vă vom ajuta să faceți distincția între cele clasice și cele moderne. Vă vom vorbi despre forme și dimensiuni, și cum le puteți potrivi cu design-ul interior.


  • Modele clasice


Oglinzile clasice au două forme principale: circulare sau rectangulare. Cele circulare tind să fie ceva mai mici ca și dimensiuni, pe când cele rectangulare pot atinge și doi metri înălțime, fiind considerate obiecte full-body. Dacă aveți o locuință în stil minimalist, puteți alege oricare dintre aceste modele. Se vor potrivi de minune cu elementele statice și elegante ale casei dumneavoastră. Vă recomandăm să puneți obiectul decorativ circular în baie, unde spațiul de pe perete este puțin mai restrâns, iar pe cel rectangular pe hol sau în dormitor, pentru a vă admira îmbrăcămintea tot timpul. Decorațiunile rectangulare au avantajul de a surprinde toate trăsăturile membrilor familiei. Puteți chiar să vă și fotografiați, pentru a vă simți ca un adevărat influencer. Pe lângă aceste beneficii, oglinzile mai oferă și impresia de spațiu mai mare, datorită reflexiilor sale. Cu un astfel de obiect decorativ vă veți face casa mai luminoasă și mai spațioasă numaidecât. Acum că ați aflat ce îmbunătățiri aduc modelele clasice, putem trece și la cele moderne.


  • Modele moderne


Oglinzile moderne sunt recunoscute după forma lor abstractă. Devenite de curând populare, acestea se găsesc în toate magazinele de decorațiuni și mobilier, și încep să acapareze piața. Un astfel de model va scoate în evidență latura dumneavoastră jucăușă și misterioasă. Dacă alegeți să o așezați pe hol, nu numai că veți aduce mai multă lumină în încăpere, ci și vă veți surprinde musafirii cu o decorațiune atipică, atunci când pășesc în casă. Aceste oglinzi se găsesc pe Emag si sunt potrivite pentru persoanele curajoase, cu spirit de aventură și cărora le place să încerce lucruri noi. Considerăm că forma acestor obiecte decorative este atât de uimitoare încât nu poate să exprime decât voioșie, îndrăzneală și „on trend”. Așa că nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe recomandări de care, cu siguranță, veți fi mulțumit.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu, dată afară cu copiii din casa fostului soț:...
Claudia Pătrășcanu, dată...

Înainte de încheiere, vrem să vă mai dăm câteva sfaturi în materie de design interior, pentru a avea o casă cât mai atrăgătoare și la modă. Să spunem că v-ați hotărât care va fi modelul perfect pentru locuința dumneavoastră și vă decideți să îl achiziționați. După ce ajungeți acasă cu „captura zilei” și o așezați pe perete, observați că nu completează look-ul încăperii exact cum vă doreați. Acum, ce vă rămâne de făcut este să instalați o fâșie cu leduri în culori reci în spatele acesteia, pe care să le porniți pe timp de noapte pentru un iz de poveste. Sau dacă vă doriți să treceți la următorul nivel și să vă arătați inventivitatea în fața tuturor, puteți recurge și la varianta de a cumpăra câteva plăci pătrate din sticlă, pe care să le lipiți apoi pe zona aleasă în cele mai ingenioase forme. După o astfel de idee, veți obține un perete demn de designer.

Citeste si:
Metodele eficiente de securitate la care să apelezi pentru casa ta
Metodele eficiente de...

Acum ajunși la final, sperăm că articolul nostru v-a fost de folos în găsirea oglinzii perfecte. Nu ezitați să profitați de ofertele din mediul online pentru a achiziționa acest obiect decorativ la cel mai avantajos preț. Happy shopping!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2023 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.