Când vine ziua de naștere a unei persoane dragi pentru noi, de cele mai multe ori vrem să îi transmitem toate gândurile noastre bune, dar nu de fiecare dată găsim cuvintele potrivite pentru a face lucrul acesta. Poate că este ziua iubitului sau iubitei și nu avem nici cea mai mică idee cum să îi arătăm cât de mult înseamnă pentru noi și să o facem pe persoana respectivă să se simtă specială de ziua sa ori poate e aniversarea celui mai bun prieten; oricare ar fi situația în care ne-am afla este bine să știm cum să ne exprim gândurile. În cazul în care nici tu nu ești foarte priceput la urări, dar vrei să îi impresionezi pe cei pe care îi iubești cu cele mai profunde mesaje de la la mulți ani, am pregătit pentru tine câteva de care sperăm să te bucuri, pe care să le trimiți la un moment dat în viață și de care sărbătoriții să se bucure din plin.

Cele mai profunde mesaje de la mulți ani pentru ea


  • Mulțumesc universului și părinților tăi pentru tine! Te iubesc necondiționat! La mulți ani, frumusețea mea! Ești viața mea, ești întruchiparea bunătății, ești tandrețe, bucurie, fericire. Tu ești visul meu luminos și bogăția mea. Îți doresc zile vesele! Nu mă voi obosi niciodată să te iubesc!

  • Sunt atât de fericit să fiu alături de tine și să te iubesc zi și noapte! Mă bucur că tu ești a mea! Tu îmi dai fericire și căldură, îmi stârnești speranța. Doar cu tine mă simt bine, pentru că mă înțelegi fără cuvinte! Nu voi înceta să te ador! Astăzi îți urez la mulți ani! Îmi doresc ca visele tale să devină realitate, iar pentru asta eu voi deveni vrăjitorul bun și-ți voi umple zilele cu bucurie!

  • Iubito, abia așteptam această zi. Vreau să-ți spun că te iubesc și că sunt gata să aduc toată lumea la picioarele tale. Îi mulțumesc destinului pentru că mi te-a dat. Minunata mea, frumoasa mea, iubita mea – primește astăzi urări sincere, suflă lumânările, acceptă cadourile și fii întotdeauna fericită! Te iubesc!

  • Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste! Mi-ai adus un ocean de senzualitate și focuri de artificii pasionale! Îți doresc să fii fericită cu mine, zâna mea magică! O zi de naștere frumoasă să ai!

  • Draga mea, de ziua ta vreau să-ți amintesc că această lume este mai frumoasă și mai bună datorită ție! Ai un caracter minunat și o frumusețe extraordinară. Precum o floare rară, îmi încânți ochii. Ne înțelegem din priviri și uneori chiar îmi citești gândurile. Să fii fericită, scumpo!

  • Mai frumoase decât toate minunile din lume sunt doar ochii tăi magici! Îți urez să rămâi pentru totdeauna la fel de blândă, cu zâmbetul tău radiant, captivându-mi ochii calzi. Fericirea să-ți fie ca o soră de sânge, destinul să te iubească și să-ți dea căldură și numai bine.

  • Astăzi este cea mai fericită zi, pentru că s-a născut cea mai dulce, dragă și iubită femeie! Îți doresc să te stabilești sub acoperișul fericirii, să trăiești mai ușor și mai simplu, iubind cu pasiune și din toată inima. Îți doresc să înflorești zi de zi și să nu ne despărțim niciodată! Sărbătoare fericită pentru tine! Fii cea mai împlinită!

  • Dragostea mea, ești cea mai frumoasă ființă de pe această planetă! Îți urez o zi de naștere fericită! Bucurie și succes fără întrerupere, fericire sinceră și dragoste neîncetată. La mulți ani!

  • Nu voi găsi cuvintele potrivite să-ți spun cât de mult te iubesc! Draga mea, fii sănătoasă, Dumnezeu să te aibă în pază, fii fericită și zâmbește! Te voi iubi toată viața!

  • Soarele meu! În fiecare zi mă vrăjești cu frumusețea ta. Vreau să ai fericirea lumii, totul să-ți aparțină, să râzi vesel și să-ți umpli inima cu lumină.

  • Dragostea mea, să știi că ești cea mai frumoasă fată de pe întreaga planetă. Vreau să te felicit cu ziua ta de naștere, o zi foarte importantă pentru mine! Îți urez să ajungi în vârful succesului, pe drumul norocului, în direcția fericirii și inspirației, pe un val de optimism și dragoste. Mulți ani frumoși!

  • Ziua ta de naștere este specială pentru mine. I-a dat viață iubitei mele. Îți doresc o bucurie nelimitată, zile fericite, momente emoționante. Lasă-ți frumusețea să strălucească clar, aducând entuziasm și inspirație inimilor noastre.

  • Astăzi e o zi minunată – ziua ta de naștere, iubito. Îți urez ca viața să-ți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință.

  • Dragostea mea, te felicit! Datorită ție, lumea a devenit mai strălucitoare și mai frumoasă, iar visul meu s-a făcut realitate. Mereu am visat doar la tine! Dar o să vorbesc despre asta mai târziu.

  • Iubito, îți doresc fericire infinită, o viață luminoasă și distractivă, fiecare zi să fie ca o sărbătoare, să ai parte doar de bucurie și zâmbet. Nu te întrista din cauza fleacurilor. Fii întotdeauna blândă, amabilă, dulce, frumoasă ca florile de primăvară. Și să știi că te iubesc doar pe tine!

  • Iubirea mea, tandra mea petală, îți doresc o aniversare fericită! Ești ca o rază de soare, ca o floare. Ești lumina pe care o ador! Fii sănătoasă, iubirea mea, întotdeauna înflorește și zâmbește. Fii veselă și niciodată nu renunța la visele tale.

  • Pentru mine, ești cea mai frumoasă și mai dulce! Îți urez astăzi multă fericire, să fii mereu veselă, zâmbitoare, frumoasă, amabilă, caldă, însorită ca raza de soare! Iubirea dintre noi să te ajute să-ți îndeplinești toate visele. Sunt fericit că m-am îndrăgostit de tine!

  • Acum vreau să-ți doresc să ai grijă de sănătatea ta! Să știi că ești cea mai bună și nu am nevoie decât de tine. Te iubesc și te ador, frumoasa mea!

  • Ești uimitoare, să știi. Te iubesc din toată inima și îți doresc să fii fericită! Eu îți voi îndeplini toate dorințele și-ți voi face visele reale! Îți doresc succes! Zâmbește mai des și nu te întrista de la nimic!

Cele mai profunde mesaje de la mulți ani pentru el


  • De ziua ta, vreau să-ți spun că te iubesc din ce în ce mai mult! Ești cu un an mai mare și iubirea mea este mai mare! Voi fi mereu cu tine, în orice situație și în orice moment!

  • Iubitule! Ești o persoană dragă mie și vreau să fii fericit. Să ai un spirit de fier, atitudine pozitivă, emoții turbulente, succes amețitor și prosperitate. Tu ești un om minunat, pe care-l iubesc din tot sufletul. Dragostea mea, îți transmit un milion de sărutări și zâmbete!

  • De ziua ta, iubitul meu, vreau ca tot ce este prevăzut să devină realitate, zâmbetul și buna dispoziție să nu te lase, iar cei dragi și destinul să-ți prezinte cadouri și surprize plăcute! Fii fericit astăzi și în toate zilele vieții tale!

  • Scumpul meu! Să continui să fii la fel de puternic și curajos, faptele tale să fie corecte, iar cuvintele să fie sincere. În suflet să ai pace și liniște.

  • Iubitule! De ziua ta, îți doresc să înțelegi că totul în această viață este minunat și uimitor și că nu trăiești în zadar!

  • La început am crezut că m-am îndrăgostit de tine. Dar mi s-a părut că dragostea nu poate fi atât de puternică și credeam că doar îmi pierd încet mințile. Dar mi-am dat seama că te iubesc atât de mult, încât nu aș putea fi nebună, ci doar dornică să fiu alături. Astăzi vreau să te felicit sincer de ziua ta, iubitule!

  • Iubitule, îți doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică!

  • Bărbatul vieții mele, îți doresc ca în toate cele 365 de zile din an (nu doar astăzi!) să te simți respectat, valoros, important, necesar și dorit. Ești cea mai importantă persoană din viața mea! Fiecare zi cu tine înseamnă fericire, orice problemă cu tine nu înseamnă nimic, fiecare bucurie este nelimitată. Întotdeauna să fii un exemplu demn și pentru alții!

  • Iubitul meu, dragul meu, îți doresc mari victorii, fapte demne, prieteni de încredere, un drum lin și un cer senin deasupra capului tău. Îți voi oferi mângâiere și tandrețe, te voi ascunde de vreme rea și de necazuri, voi risipi îndoielile și neliniștile tale, voi merge cu credință cu tine prin viață, bucurându-mă, râzând și plângând cu tine.

  • Am căutat fericirea mea atât de mult timp, alergând după ea și mereu greșeam. Dar ea a intrat liniștită în viața mea și abia atunci mi-am dat seama – asta este. Și chiar curcubeul mi s-a părut alb-negru în comparație cu fericirea mea. Tu mi-ai dat această fericire. Și numele ei este dragostea. Mulți ani, cel mai bun și iubit bărbat din lume!

  • Iubitule, ești cea mai dragă persoană de pe pământ pentru mine, îmi este bine și plăcut cu tine! Îți doresc tot ce este mai bun pentru ca dragostea noastră să nu se oprească!

  • Iubitul meu! Îți doresc o zi de naștere fericită din toată inima mea arzândă de dragoste. Să fii cel mai fericit om de pe pământ în fiecare moment!

  • Cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei mi s-a întâmplat – m-am îndrăgostit. M-ai cucerit la prima vedere și te-am urmărit cu încredere. De ziua ta, sunt deosebit de fericită, pentru că este atât de frumos să fii alături de persoana iubită în sărbătoarea lui cea mai importantă! Fii fericit, dragul meu!

Citeste si:
Peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui de Sf....
Peste 1,3 milioane de români...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.