Mesaje de la mulți ani pentru prieteni. Zilele de naștere sunt mereu un motiv de bucurie și un eveniment extrem de așteptat atât de omagiat, cât și de oamenii care îl înconjoară. În astfel de zile, persoanele sunt înconjurate de atenție, cuvinte frumoase, cadouri și cele mai dragi ființe din viața lor. Ziua de naștere este un moment unic în viață, de aceea omagiații ar trebui să aibă grijă cu cine își fac cele mai memorabile amintiri. Prietenia este un lucru extrem de frumos, dar din ce în ce mai rar. Prietenii adevărați sunt precum un vin, cu cât este mai vechi, cu atât este mai bun. Prietenii sunt familia pe care oamenii și-o aleg singuri, sunt cei care ar face orice pentru fericirea prietenilor. În pragul zilelor de naștere, prietenii sunt cei care inventează cele mai năstrușnice farse, cele mai amuzante felicitări și cele mai originale cadouri. Iar mesajele de la multi ani se pot lăsa cu lacrimi. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru prieteni, gânduri sincere și urări calde pe care le poți adresa persoanelor care ți-au devenit parte din viață și din suflet pe oarcursul vieții. Le poți adresa mesaje de la mulți ani care le vor răscoli sufletul și amintirile, care le vor arăta cât de mult îi iubești și cât de mult apreciezi faptul că sunteți prieteni.

Mesaje de la mulți ani pentru prieteni. Cele mai frumoase și înduioșătoare mesaje


  • In viata noastra, poti trai fara o multime de lucruri daca ai incredere ca in orice moment vei gasi o mana puternica, gata de sprijin. Si nu conteaza cati ani vor trece – prietenia noastra nu are varsta! La Multi Ani!

  • Suntem prieteni din copilarie! Esti cel mai bun pentru mine dintre toti prietenii! Esti de incredere, curajos, agil, actionezi in functie de situatie. Tu, ca om, nu ma tachinezi si nu ma jenezi niciodata. Iti doresc toate minunile de pe Pamant, toate talentele si succesele care sunt inerente omului! La Multi Ani, prietenul meu de aur!

  • Ne-am umplut reciproc vestele cu lacrimi amare de mai multe ori! Dar cine altcineva este capabil sa asculte durerile decat o prietena! Noroc, prosperitate – si mai putine veste imbibate cu lacrimi!

  • Ești o prietenă minunată și să mai trăiești o sută de ani! Să știi că mereu poți conta pe mine și dacă s-ar întâmpla ceva mă poți suna oricând! Întotdeauna să fii norocoasă, mai ales în dragoste! Curaj și onoare!


  • Prietenia noastră a fost destinată! Mulți prieteni îmi sunt dragi, dar ca tine – niciunul! Despre tine pot să spun că ești comoara pe care o prețuiesc! Cui i-aș mai putea deschide sufletul? Cine m-ar susține în tot? Doar tu, prietena mea. Nu pot decât să am încredere în tine!


  • La o zi de nastere, este obisnuit sa urezi ceea la ce viseaza toti oamenii de pe planeta. Toata lumea vrea sa fie sanatoasa – si din suflet iti doresc multa sanatate pentru multi ani de acum incolo. Toata lumea vrea sa fie iubita si iti doresc asta din tot sufletul! La Multi Ani! Esti prietena mea cea mai buna!

  • Exista prietenie intre un barbat si o femeie! Declar acest lucru in mod responsabil, pentru ca am un prieten atat de minunat ca tine! Te felicit de ziua ta, iti doresc sa ramai o persoana vesela, sanatoasa si sincera! Esti cel mai bun prieten!

  • Fie ca familia si prietenii tai sa fie aproape in momentele dificile, sa fie intotdeauna cei cu care doresti sa-ti impartasesti bucuria! Iti doresc sanatate si viata lunga, bucurie si ras, respect de la colegi si dragoste de la rude! La Multi Ani!

  • Stiu ca nu voi mai intalni niciodata prieteni ca tine in viata mea – astfel de oameni unici nu mai sunt „facuti”. De ziua ta, vreau doar sa-ti spun cateva cuvinte simple – sincere, amabile, la fel ca tine. Demne de tine! Doar fii fericit si norocos!

  • Cel mai bun prieten al meu – felicitari de ziua ta de nastere! Mereu ma ajuti si stii sa ma inveselesti! Iti doresc dragoste perfecta in viata, succes etern, ca fiecare dorinta sa devina realitate si sa poti fi intotdeauna fericit la prezent!

  • Astazi vreau sa-mi felicit prietenul din suflet! Sa existe cat mai multe momente fericite in viata ta, sa se intample minuni incredibile, iar dorintele tale pretuite sa devina realitate si fara bagheta magica.

  • Cel mai bun prieten, cel mai devotat si de incredere, de ziua ta iti trimit dorintele mele sincere pentru o viata stralucitoare si extraordinara – apusuri de soare magice si rasarituri blande, victorii importante si intalniri romantice, sperante care se vor implini si planuri pe care le poti duce la indeplinire! La Multi Ani!

  • Recunosc că nu sunt prietenul perfect, dar un lucru este foarte sigur: îți voi fi mereu un prieten bun. În lumea aceasta din jurul nostru, totul se schimbă, dar un singur lucru rămâne cert: vei rămâne mereu prietenul meu, dincolo de orice cuvinte am putea folosi acum, dincolo de timp și dincolo de distanța dintre noi. Îți mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten. La mulți ani!

  • De fiecare dată când te văd, am impresia că ne-am văzut ieri. O astfel de bucurie este ceva ce le doresc tuturor – o persoană care te înțelege, pe care te poți baza pentru a-ți da un sfat sau pentru a-ți aduce aminte de lucrurile care contează. Îți mulțumesc, bunul meu prieten, și la mulți ani!

    Citeste si:
    Mesaje de la mulți ani pentru persoana iubita
    Mesaje de la mulți ani pentru...

  • Mă grăbesc să scriu acest mesaj pentru că vreau să fiu primul care îți urează „La mulți ani!”. An de an ne bucurăm de aniversările fiecăruia, ne amintim de nebuniile pe care le făceam în copilărie, de întâmplările adolescenței și de speranțele pe care le avem. Sper ca și de acum încolo norocul să te urmeze, succesul să îți fie mereu aproape, iubirea celor dragi să fie cu tine, iar buzunarele să-ți fie pline de bani la fel ca sufletul de fericire!


  • Dragul meu prieten, astazi, de ziua ta, vreau sa-ti doresc implinirea tuturor dorintelor tale, posibilitatea de a-ti atinge visul si de a te bucura de el! Lasa numai oameni buni sa te inconjoare, sa se aprinda idei grozave in capul tau si sa te viziteze ganduri creative!

  • La Multi Ani, prietene! In aceasta zi minunata si vesela pentru noi toti, vrem sa-ti dorim binele si prosperitatea! Ai fost intotdeauna un exemplu si o mandrie pentru noi si speram foarte mult ca, devenind mai in varsta cu un an, te vei schimba doar in bine!

  • Sunt rari oameni ca tine, prietene! Esti unul dintre cei pe care-l intalnesc in fiecare zi cu bucurie, pentru ca tu stii sa impartasesti bucuria ta altora! De ziua ta voi spune: sa nu te paraseasca niciodata aceasta abilitate minunata, sa nu existe niciun motiv de tristete!

  • Vreau sa-l felicit din suflet pe cel mai apropiat prieten al meu, un barbat fermecator! Ai devenit un minunat companion si ajutor. Iti multumesc ca ma pot baza mereu pe tine. Fie ca totul in viata ta sa fie bine! La Multi Ani!

Citeste si:
Felicitări de zi de naștere pentru copii
Felicitări de zi de naștere...

Mesaje haioase de la mulți ani pentru prieteni


  • Deoarece ziua de nastere este doar o data pe an, iti doresc sa o sarbatoresti vesel si amuzant, astfel incat sa ai ce-ti aminti a doua zi. In al doilea rand, iti doresc cadouri misto, sa fie frumoase, necesare si foarte placute. Ce altceva? Bucurie, distractie, succes mereu si in toate, mai multi bani si mai putina munca plictisitoare!

  • Ei bine, a venit ziua ta, prietene! Da, desigur ca exista un minus – imbatranim, frate. Dar exista si un plus imens si incontestabil – vom serba aceasta sarbatoare in asa fel, incat sa ne amintim cu siguranta multi, multi ani apoi (si, probabil, nu numai noi, ci si vecinii tai…). Asa ca, La Multi Ani, prietene!

  • Esti atat de sincera, buna, unica – ca o raza de soare. Esti curajoasa si puternica, amuzanta si minunata, este o placere sa comunici cu tine. Iti doresc sa mergi cu indrazneala prin viata! Pasarile sa cante numai pentru tine, gradinile sa infloreasca numai pentru tine si soarele sa straluceasca doar pentru tine! La Multi Ani tie, draga mea!

  • La Multi Ani, bunul meu prieten! Lasa-ti capul sa nu te doara nici de la vin, nici de la probleme! Sa fie dulce viata si sa fie dulci sarutarile. Ameteala sa vina doar din fericire si din culmea carierei tale! Distreaza-te!

  • Prietene, iti doresc La Multi Ani! Desi nu esti arhitect, sa construiesti un destin frumos. Desi nu este un director financiar, sa curga banii ca un rau si sa se scurga in buzunare. Desi nu esti un arheolog, fie ca toate comorile sa fie ale tale!

  • Ei bine, a venit ziua ta, prietene! Da, desigur ca exista un minus – imbatranim, frate. Dar exista si un plus imens si incontestabil – vom serba aceasta sarbatoare in asa fel, incat sa ne amintim cu siguranta multi, multi ani apoi (si, probabil, nu numai noi, ci si vecinii tai…). Asa ca, La Multi Ani, prietene!

Citeste si:
Trimite cele mai originale urări de la mulți ani
Trimite cele mai originale...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.