Se apropie ziua de naștere a persoanei iubite și nu ai nici cea mai mică idee cum ai putea să îți exprimi gândurile sau cum să îi urezi „La mulți ani!” în cel mai frumos mod posibil? Ei bine, vrem să vă ajutăm cu niște mesaje pe care le puteți trimite persoanei respective care, în mod clar, se va bucura să vadă că v-ați gândit la ea și că i-ați trimis niște gânduri atât de frumoase într-un moment atât de important din viața lor. V-am pregătit mai jos zeci de astfel de mesaje pe care să le trimiți persoanei iubite cu ocazia aniversării, pentru a avea de unde alege. Cel mai important este să îți concentrezi atenția asupra celor care îl definesc cel mai bine pe omul de lângă tine, pentru a fi ferm convins/ă că îi vei ajunge la suflet.

Spune-i „La mulți ani!” iubitei tale

De la LightField Studios/Shutterstock


  • Scumpo! În fiecare zi de viață, zâmbetele să-ți poarte fericirea! Norocul să fie cu tine mereu! Rămâi la fel de sinceră și minunată! La mulți ani, îngerul meu drag!

  • O zi de naștere fericită să ai, iubita mea! Îți doresc o galaxie plină de iubire, în care să pătrundă universul infinit al fericirii, alcătuit din miliarde de stele strălucitoare ale momentelor plăcute din viață, să fie completată cu meteoriți de succes, iar bunăstarea să întreacă orice limite.

  • Felicitări, puișorul meu! O zi de naștere frumoasă să ai! Îți doresc în orice împrejurimi să-ți păstrezi calmul, să ai alături doar oameni sinceri, să primești complimente zilnic, să obții ceea ce ți-ai propus, iar eu voi avea grijă să te susțin în toate!

  • Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste! Mi-ai adus un ocean de senzualitate și focuri de artificii pasionale! Îți doresc să fii fericită cu mine, zâna mea magică! O zi de naștere frumoasă să ai!

  • De ziua ta, viața să-ți aducă numai bucurie, ca să tot înflorești și înflorești! Tu ești întreaga mea lume, am nevoie de tine precum de aer, tu ești sensul meu! Te iubesc atât de mult, draga mea, încât sunt gata să-ți dau toată viața! Tu ești paradisul meu.

  • Ești uimitoare, să știi. Te iubesc din toată inima și îți doresc să fii fericită! Eu îți voi îndeplini toate dorințele și-ți voi face visele reale! Îți doresc succes! Zâmbește mai des și nu te întrista de la nimic!

  • Iubita mea, draga mea, cea mai frumoasă fată de pe pământ – la mulți ani! Îți urez scântei de distracție, foc de iubire, picături de bucurie, vânt de noroc, nori de tandrețe și raze strălucitoare de fericire.

  • La mulți ani! Îți doresc, iubita mea, curcubeul fericirii, strălucirea soarelui, aroma delicată a florilor, aerul proaspăt și ploaia torențială, sub care să ne putem ascunde și să ne destăinuim sentimentele. Ești cea mai minunată fată din toată lumea!

  • Soarele meu, ești cea mai scumpă dintre toate premiile! Lasă-ți visele să devină realitate, ține minte că ești frumoasă ca zorii zilei și că în toată lumea nu există o astfel de frumusețe!

  • Iubito, îți doresc fericire infinită, o viață luminoasă și distractivă, fiecare zi să fie ca o sărbătoare, să ai parte doar de bucurie și zâmbet. Nu te întrista din cauza fleacurilor. Fii întotdeauna blândă, amabilă, dulce, frumoasă ca florile de primăvară. Și să știi că te iubesc doar pe tine!

  • La mulți ani, draga mea! Îți doresc fericire și bunătate, frumusețea ta doar să înflorească. Ești minunată, ești sufletul meu, floarea mea preferată, te ador din toată inima și mă bucur că te-am întâlnit!


  • Cu ziua ta de naștere, dulce mea! Ești ca o floare – la fel de frumoasă, gingașă, perfectă. Să nu obosești niciodată să te bucuri de viață!

  • Iubito, abia așteptam această zi. Vreau să-ți spun că te iubesc și că sunt gata să aduc toată lumea la picioarele tale. Îi mulțumesc destinului pentru că mi te-a dat. Minunata mea, frumoasa mea, iubita mea – primește astăzi urări sincere, suflă lumânările, acceptă cadourile și fii întotdeauna fericită! Te iubesc!

  • Draga mea, tu ești cea mai minunată femeie din lume! Nimeni n-ar îndrăzni să concureze cu tine în frumusețe și nici în inteligență. Îți doresc sănătate, fericire, lumea să te admire de departe și în tăcere, iar eu promit să nu fiu gelos. Te iubesc!

  • Sunt atât de fericit să fiu alături de tine și să te iubesc zi și noapte! Mă bucur că tu ești a mea! Tu îmi dai fericire și căldură, îmi stârnești speranța. Doar cu tine mă simt bine, pentru că mă înțelegi fără cuvinte! Nu voi înceta să te ador! Astăzi îți urez la mulți ani! Îmi doresc ca visele tale să devină realitate, iar pentru asta eu voi deveni vrăjitorul bun și-ți voi umple zilele cu bucurie!

  • Pentru mine, ești cea mai frumoasă și mai dulce! Îți urez astăzi multă fericire, să fii mereu veselă, zâmbitoare, frumoasă, amabilă, caldă, însorită ca raza de soare! Iubirea dintre noi să te ajute să-ți îndeplinești toate visele. Sunt fericit că m-am îndrăgostit de tine!

  • La multi ani, iubita mea. Doresc să-i cucerești pe toți cei din jurul tău cu zâmbetul ademenitor, să uimești întreaga lume cu talentele tale, frumusețea ta să fie întotdeauna dincolo de concurență, iar visele tale să devină realitate.

  • Iubita mea, din toată inima vreau să te felicit cu ziua ta de naștere! Vreau să te simți alături de mine cea mai dorită, fericită și frumoasă. Te iubesc, tu ești inspirația mea!

  • Vreau să te felicit și să-ți doresc bucurie, zâmbete, fericire și foc în ochi. Te iubesc foarte mult! Întotdeauna ești atât de frumoasă, atât de amuzantă! Doar fii mereu fericită și lângă mine! Voi fi mereu cu tine să-ți rezolv toate problemele!

  • Dragostea mea, îți doresc să fii fericită, să nu cunoști răul, să te înconjoare doar frumusețe. Vreau să mă iubești mereu!

Și acum...iubitului

De la LightField Studios/Shutterstock


  • Iubitule, mă bucur că ai apărut în viața mea și te pot azi felicita. Să ai prieteni fideli, perspective strălucite în muncă, satisfacție și armonie în suflet. Te ador și îți urez numai bine!

  • Iubitule! Ești o persoană dragă mie și vreau să fii fericit. Să ai un spirit de fier, atitudine pozitivă, emoții turbulente, succes amețitor și prosperitate. Tu ești un om minunat, pe care-l iubesc din tot sufletul. Dragostea mea, îți transmit un milion de sărutări și zâmbete!

  • Iubirea mea! Să ai o dispoziție veselă, amabilă astăzi! Eu nu voi refuza niciodată să-ți vin în ajutor dacă mă chemi! Ești puternic și curajos – rămâi așa încă mulți ani!

  • La început am crezut că m-am îndrăgostit de tine. Dar mi s-a părut că dragostea nu poate fi atât de puternică și credeam că doar îmi pierd încet mințile. Dar mi-am dat seama că te iubesc atât de mult, încât nu aș putea fi nebună, ci doar dornică să fiu alături. Astăzi vreau să te felicit sincer de ziua ta, iubitule!

  • Scumpul meu! Să continui să fii la fel de puternic și curajos, faptele tale să fie corecte, iar cuvintele să fie sincere. În suflet să ai pace și liniște.

  • Dragul meu! Vreau să-ți urez o zi de naștere fericită! Fii mereu la fel de sportiv, de umoristic și de creativ! Sunt atât de încântată să fiu alături de tine, să simt căldura corpului tău și să-ți aud vocea. Nu-mi este teamă de nimic când suntem împreună! Te sărut și te îmbrățișez strâns!

  • Cel mai iubit om din lume! Fie ca toate minunile din lume să se transforme într-o realitate în care există un loc pentru tine. De ziua ta, cerurile se vor deschide larg și vor arunca ploaie deasupra ta din monede de aur și argint. Lasă un loc și pentru mine în viața ta luxoasă și nouă.

  • Scumpul meu, îți doresc o aniversare fericită! Sănătate, succes, drumuri ușoare, prieteni de încredere! Ești cel mai frumos și mai dorit!

  • Iubitule, mulți anișori înainte și toți fericiți! Să ai oportunități nelimitate de autorealizare, iar afecțiunea mea să-ți încălzească mereu inima și să-ți coloreze frumos viața.

  • Câte felicitări minunate de naștere există, dar una dintre ele este cea mai izbitoare – acestea sunt cuvintele mele pentru tine, iubitule! Fie ca barca viselor să ne ducă pe țărmurile minunate ale fericirii. Să păstrezi aproape de inimă credința și speranța. Iar iubirea… ea ne bate deja în inimi!

  • Bărbatul vieții mele, îți doresc ca în toate cele 365 de zile din an (nu doar astăzi!) să te simți respectat, valoros, important, necesar și dorit. Ești cea mai importantă persoană din viața mea! Fiecare zi cu tine înseamnă fericire, orice problemă cu tine nu înseamnă nimic, fiecare bucurie este nelimitată. Întotdeauna să fii un exemplu demn și pentru alții!

  • În fiecare clipă îi mulțumesc Domnului și părinților tăi pentru tine! Să nu știi de evenimente triste, zâmbetul tău minunat să nu-ți părăsească chipul și totul să fie posibil pentru tine.

  • Ești cel mai drăguț, cel mai dorit, cel mai iubit și cel mai important! Acum și pentru totdeauna ești unicul meu. Pasiunea și dragostea mea crește pentru tine în fiecare zi petrecută împreună! La mulți ani, zeul meu!

  • Când te-am cunoscut, m-am simțit ca eroina celei mai emoționante povești de dragoste! Când sunt cu tine, capul meu se învârte și inima îmi bate, de la atingerea ta mă topesc, iubitule! Te felicit de ziua ta și îți doresc să fii mereu la fel de curajos, amabil și afectuos, eroul meu, care a venit dintr-un basm!

  • Te felicit de ziua ta și îți doresc să nu îmbătrânești în suflet, să nu pierzi prietenii, să nu te îmbolnăvești și să nu disperi! Sunt cu tine!

  • Iubitul meu! Dacă aș fi o vrăjitoare, ți-aș îndeplini instantaneu toate dorințele, dar nu am o baghetă magică, așa că voi fi întotdeauna alături. De ziua ta îți spun cât de mult te iubesc, îți doresc sănătate puternică și dispoziție festivă, inspirație și noroc! Fiecare moment al vieții tale să fie unic și uimitor!

  • Iubitule! Fiecare zi să-ți înceapă cu o încărcare nesfârșită de vigoare de energie care circulă în corpul tău, iar această energie să-ți umple spiritul cu un sentiment de bucurie. Privește mereu lumea prin prisma pozitivului. Viața ta este frumoasă, nu este alb-negru ca o zebră, ci ca un curcubeu plin de culori strălucitoare.

  • Iubitule, ești cea mai dragă persoană de pe pământ pentru mine, îmi este bine și plăcut cu tine! Îți doresc tot ce este mai bun pentru ca dragostea noastră să nu se oprească!

Citeste si:
Peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui de Sf....
Peste 1,3 milioane de români...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.