Mesaje originale de „la mulți ani”. Nu este ușor să formulezi mesaje de „la mulți ani” pentru persoanele dragi din viața ta. Ba nu îți găsești cuvintele pentru a-ți exprima sincer dragostea față de acestea, ba, pur și simplu, nu ești un om al vorbelor, ci al faptelor. Cert este că o aniversare nu poate fi lăsată neonorată de un mesaj de „la mulți ani”, însoțit de alte gânduri speciale, căci, în definitiv, în viață, în general, avem doar câteva zeci de astfel de momente de sărbătorit, foarte puțini dintre noi sute. Dacă vrei să faci un gest frumos și memorabil, dar nu știi cum, îți dăm mai multe exemple de mesaje de „la mulți ani” originale, care îi vor aduce zâmbetul pe fața sărbătoritului, iar ție bucuria de a face o surpriză plăcută unui om care te face fericit.

Urări de la mulți ani. Trimite cele mai originale mesaje

  • „La multi ani! Iti doresc multi bani si intotdeauna sa existe trei balene in viata ta: fericirea, sanatatea si norocul!”
  • „Fiecare zi sa fie plina de distractie! Simte-te liber sa intruchipezi toate ideile tale, iar visele sa devina realitate!”
  • „La multi ani, regina! Iti doresc ca anul acesta sa fie plin de placeri, surprize, dragoste, intalniri luminoase, calatorii, cumparaturi, tandrete, romantism si vesti bune!”
  • „Felicitari! Sanatatea sa nu te lase niciodata si sa-ti ofere o dispozitie vesela. Norocul si succesul sa fie tovarasii tai constanti si micile dificultati sa fie depasite cu usurinta.”
  • „Iti doresc o aniversare fericita si sa ramai mereu la fel de sincer, vesel si bucuros! Felicitari!”
  • „La multi ani! Stare de spirit pozitiva, realizari inalte, armonie spirituala, prosperitate, sanatate buna, succes in orice!”
  • „Esti un om exemplu, iar ziua de nastere este o ocazie placuta de a-ti spune despre asta. Lasa anii sa nu te schimbe, dar ea insasi sa se schimbe mereu in bine!”
  • „Mii de baloane colorate se ridica in inaltul cerului, iar felicitarile izbucnesc din artificiile stralucitoare – si acest lucru este in cinstea ta, de ziua ta! Felicitari!”
  • „Fericire, noroc de ziua ta!”
  • „Nu ma pot abtine sa nu ma uimesc de tine – puterea caracterului, forta si determinarea de neegalat! Fii tu insuti, fii sanatos si fericit. La multi ani!”
  • „Happy Birthday! Iti doresc sanatate, noroc, prosperitate, bunatate, bucurie, iubire, fericire, buna dispozitie, zambete, impresii vii!”
  • „La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie! Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii. Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca!”
  • „Zilele de nastere inseamna un nou inceput si un moment perfect pentru noi teluri in viata. Inainteaza cu incredere si curaj! Esti o persoana speciala. La multi ani!”

Mesaje de la mulți ani de ziua de naștere

„Lasa sanatatea si banii doar sa se inmulteasca, iar visele si dorintele sa devina realitate cat mai des posibil, permitandu-ti sa te bucuri de noile victorii si sa zambesti mereu. Felicitari!”

„Toate binecuvantarile pamantesti pentru tine, prosperitate, caldura si dragoste! Aniversare fericita!”

„Lasa aromele florilor daruite si atentia oamenilor iubitori sa iti ofere momente placute si fericire deosebita de ziua ta!”
„La multi ani! Fiecare zi noua sa-ti aduca impresii vii si evenimente de neuitat. Sa te inconjoare numai prietenii adevarati si fideli!”

„Iti doresc sanatate excelenta, buna dispozitie, bunastare financiara si liniste sufleteasca. Sa existe mai putine griji in viata si mai multe vacante, astfel incat fiecare dorinta pusa sa fie indeplinita, iar fiecare vis pretuit sa devina mai aproape de realitate.”

„Fie ca succesul sa te insoteasca peste tot, munca si veniturile sa fie o bucurie, iar sanatatea sa nu dea gres niciodata! Felicitari!”

Citeste si:
15 urări de Crăciun pentru familie/prieteni
15 urări de Crăciun pentru...

„Iti doresc sa gasesti adevarate valori in viata, sa intelegi si sa pastrezi misterul iubirii, sa prinzi pasarea fericirii si sa o tii strans de coada! Spirite bune si calatorii interesante! Multi ani!”

„Viata noastra consta din doua sali – o sala a asteptarilor si o sala de realizari. Asadar, iti doresc sa treci cat mai curand din prima sala in cea de-a doua. Pentru a-ti lasa amprenta in sala realizarilor, vei avea nevoie de sanatate, rabdare, curaj si mult noroc, ceea ce iti doresc din toata inima!”

„Imi doresc sa nu te descurajeze niciodata nimic, sa mergi spre visele tale si sa nu te indoiesti de propriile forte! La multi ani!”

„Astazi este ziua ta! Este o zi foarte semnificativa nu numai pentru tine, ci si pentru noi toti. Chiar daca ai devenit cu un an mai in varsta, acest lucru nu inseamna deloc faptul ca anii te imbatranesc. Pana la urma, sufletul este tanar pentru totdeauna!”

Citeste si:
Mesaje de la mulți ani pentru persoana iubita
Mesaje de la mulți ani pentru...

„De ziua ta, vreau sa spun o multime de cuvinte importante, complimente placute si urari de drag. Lasa viata sa fie in plina evolutie, lasa anii sa-ti dea experienta si intelepciune. Imi doresc ca fiecare felicitare de ziua ta sa fie sincera, amabila si dorita!”

„Fiecare an este o noua pagina din cartea vietii tale. Prin intoarcerea unei noi pagini, adaugi inca un an. Ce inseamna toate acestea? Absolut nimic. Aceasta este cartea ta si tu esti autorul ei. Este in puterea ta sa scrii romanul de aventuri cu peste o suta de pagini. Asadar, sa ai intotdeauna suficienta forta si inspiratie, sanatate si dispozitie creativa excelenta pentru asta!”

„Iti doresc multa tinerete, fericire si mai multe zambete. Sa nu te deranjeze nimic si norocul sa fie intotdeauna cu tine! Multi ani!”

„Te felicit, bucuria mea, si-ti doresc toate cele mai bune. Ramai mereu la fel de vesela, iar frumusetea ta sa-i incante mereu pe toti cei din jur.”

Citeste si:
Felicitări de zi de naștere pentru copii
Felicitări de zi de naștere...

„Tu stii sa combini munca si odihna, sa apreciezi fiecare zi si sa te bucuri chiar si de cele mai mici realizari. Lasa urarile de azi sa te incarce cu energie pozitiva si toate dorintele se vor implini cu siguranta.”

„Lasa zambetul sa nu-ti lase niciodata buzele in zilele de saptamana si in weekend, veniturile sa-ti reincarce buzunarul si munca sa te inspire la noi descoperiri. La multi ani, urari fericite, surprize si cadouri!”

„Fiecare zi sa fie plina de lumina pe care o impartasesti cu cei dragi. Multa fericire! La multi ani!”

„Sa stii ca nu numai de ziua ta, ci si in orice alta zi, iti doresc din inima curata si foarte sincer toate cele mai frumoase si mai vesele urari! Dragoste, intalniri luminoase si de neuitat, prieteni fideli, dispozitie festiva, implinirea dorintelor pretuite si realizari creative! La multi ani!”

Citeste si:
Amuză-ți persoanele dragi. Cele mai nostime mesaje de la mulți ani
Amuză-ți persoanele dragi....

„Imi doresc ca ziua de azi sa iti aduca cat mai multa bucurie, la fel de multa ca cea pe care o emani celor din jur. La multi ani!”

SMS-uri, mesaje și urări de zile de naștere

  1. „Viaţa e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeţii, ca o scânteie, an de an stingem şi totuşi fărâmă de viaţa nu e sfârşit pentru că aşa ne-a promis Domnul Isus, „Cine crede în Mine are viaţă veşnică”… fii binecuvântat… şi „La mulţi ani!”
  2. „La mulţi ani! Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta, dar ştiu că tot ce a pregătit pentru tine, în spatele oricărui lucru se află dragostea Sa! Fii binecuvântat. El să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi împlinească dorinţele…”
  3. „Aceasta este doar un mesaj purat de vant, iti doresc toata bucuria din lumea si toata fericirea de pe Pamant.”
  4. „Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi.”
  5. „Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.”
  6. „Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!”
  7. „Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea.”
  8. „Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!”
  9. „Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros”LA MULTI ANI”
  10. „Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.”
  11. „De ziua ce astepti in prag/Si de frumosu-ti nume/Eu iti doresc tot ce-i mai bun/Si fericire-n lume ! numele sarbatoritului/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/Si fericire-n lume ! La Multi Ani”
  12. „De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta, dar iti spun: La Multi Ani…zambind.”
  13. „Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!”
  14. „E ziua ta de nastere, ai inplinit un numar de ani, daca citesti acest mesaj inseamna La Multi Ani!”
  15. „Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani !”
  16. „Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine de ziua ta iti daruiesc inima mea!”
  17. „Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!”
  18. „La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine.”
  19. „La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta!”
  20. „Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat!”
  21. „Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri!”
  22. „La Multi Ani! Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea tot ce iti doresti s-ai vrea!”

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.