Rochii de mireasă. Sezonul nunților este în toi, iar viitoarele mirese își doresc să fie cele mai frumoase asemenea unor prințese în cea mai importantă zi din viața lor. Rochia de mireasă le poate da mari bătăi de cap din cauza varietății formelor, nuanțelor și a tipurilor. Femeile își doresc o rochie de mireasă care le va accentua corpul și care le va face să se simtă cele mai importante și cele mai frumoase. Forma corpului va face alegerea în locul tău. Fiecare tip de rochie corespunde unei anumite forme a corpului. Vezi care ți se potrivește ție.

Rochii de mireasă pentru forma corpului triunghi

Rochia de mireasă de tipul A-Line este potrivită pentru femeile cu corpul în formă de pară sau triunghi. Rochia de mireasă A-Line este strânsă pe talie, iar acest lucru va accentua talia și va face mireasa să arate graţios şi elegant. Mai mult, acest tip de rochie de mireasă este foarte lejer și nu va crea incomodități în timpul nunții.

Rochii de mireasă. Forma corpului clepsidră

Femeile cu forma corpului clepsidră pot opta pentru orice tip de rochie de mireasă, deoarece li se potrivește orice. Cu o talie mică şi bine definită, umerii şi şoldurile apropiate ca diametru sunt forma perfectă pentru modelele cele mai sofisticate. Totuși, rochia de mireasă recomandată pentru această formă a corpului este cea de tip sirenă. Această rochie de mireasă îți va accentua forma coprului și te va face foarte sexy, gingașă și fermecătoare.

Rochii de mireasă pentru forma corpului măr

Femeile care au forma corpului în formă de măr nu au foarte multe opţiuni când vine vorba de rochia de mireasă. Modelul perfect pentrun ele este rochia de mireasă tip Empire. Dacă talia ta nu este foarte bine definită, iar bustul şi şoldurile sunt voluminoase, tipul de rochie Empire te va face o adevărată prințesă.

Rochii de mireasă. Forma corpului triunghi inversat

Dacă mama natură te-a înzestrat cu un bust generos, însă şoldurile nu sunt la fel de voluptoase, atunci corpul tău are forma unui triunghi inversat. Pentru acest tip de corp este perfectă rochia de mireasă de tip Ball Gown. Acest model de rochie îți va accentua bustul, iar restul rochiei va cădea de la talie în jos, făcându-te grațioasă și sclipitoare.

Citeste si:
Gina Pistol și Smiley fac nunta. Ce a declarat prezentatorea despre...
Gina Pistol și Smiley fac...

Rochii de mireasă pentru forma corpului dreptunghi

Forma corpului dreptunghi este caracterizat prin bustul şi şoldurile egale, însă o talie nedefinită. Pentru această formă a corpului, rochia de mireasăperfectă este rochia de tip coloană. Aceasta îţi va scoate în evidenţă formele, chiar dacă acestea nu sunt foarte voluminoase.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.