Am pregătit pentru tine cele mai sincere și frumoase mesaje de la mulți ani pentru copii, pe care să le transmiți și tu, când vine ziua cea mare, în care ai adus pe lume un copil. Dacă ești părinte, probabil ai avut și tu momente în care nu ai avut nici cea mai mică idee cum să îi transmiți copilului tău toată dragostea pe care i-o porți de ziua lui, prin intermediul unui mesaj. Tocmai de aceea, vrem să îți facem viața mai ușoară, ți-am pregătit nici mai mult, nici mai puțin de 15 mesaje de la mulți anui prin intermediul cărora să îi poți arăta ce înseamnă pentru tine să fii părintele lui. Sperăm că îți vor fi de ajutor și că fata sau băiatul tău se va bucura de toate cuvintele frumoase pe care le-ai ales cu grijă și pe care le-ai transmis cu toată iubirea din lume.

Mesaje de la mulți ani pentru copii

Ziua de naștere a unui copil este una extrem de importantă pentru fiecare părinte în parte. Unii își dau silința să le organizeze micuților lor petreceri de zile mari, la care să participe toți prietenii lor și unde fiecare să se distreze și să rămână cu amintiri frumoase. Partea aceasta este cea mai ușoară pentru cei mai mulți dintre ei, dar greu începe în momentul în care trebuie să explice în cuvinte care sunt sentimentele pe care le au pentru copiii lor. Unora le este foarte greu să le spună copiilor că îi iubesc și este normal să fie așa, pentru că nici părinții nu le-au spus-o la rândul lor, ci au preferat să le-o arate, motiv pentru care le este și lor greu să facă asemenea gesturi.

Știm că multe persoane se regăsesc în această situație în care nu au nici cea mai mică idee cum să le facă o urare copiilor, fără a le spune un simplu „La mulți ani!”, așa cum aud din toate părțile. Pentru acea categorie de părinți, am pregătit mai jos câteve mesaje pe care le puteți folosi pentru a vă exprima mult mai ușor iubirea față de copiii pe care i-ați adus pe lume și, cine știe, poate cei mici chiar vor fi impresionați de toate acestea.

Cele 15 mesaje despre care vorbeam sunt chiar aici, iar tot ceea ce trebuie să faci este să îl alegi pe cel mai potrivit pentru copilul tău, cel care reflectă cât mai bine cu putință întreaga iubire pe care i-o porți. Oricare dintre ele îți va atrage atenția să nu uiți un lucru și anume că oricât de mult crezi că ai da greș cu aceste mesaje, nimic nu se compară cu un simplu te iubesc venit din partea unui părinte pentru copilul lui și este la fel de important să îți arăți aprecierea pe care o ai față de el în fiecare zi a vieții sale, nu doar în momente mai importante cum ar fi, în cazul de față, ziua lui de naștere.

1. Copil mic și dulce, chiar dacă încă ești micuț, de ziua ta, îți doresc să crești sănătos, frumos și inteligent. Să ai parte de fericire, să te bucuri de părinții tăi și întreagă lume să fie pe placul tău! În viață să ai parte de oameni la fel de frumoși că tine și caresă te ajute când ai nevoie. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, emoții plăcute și multe surprize! La mulți ani!

Citeste si:
10 mesaje pe care ar trebui să le lipim prin casă pentru a le vedea...
10 mesaje pe care ar trebui...

2. Copilăria a plecat, adolescență s-a terminat, 18 ani te-ai jucat. Acum începe viață! Fericire, bucurie și sănătate îți doresc în continuare. Eșți liber acum, liber să-ti alegi drumul în viață și să iubești. Dragostea adevărată este cel mai frumos diamant, cel mai frumos buchet de flori și cea mai frumoasă emoție. Îți urez multă sănătate și tot ce îți dorești! La mulți ani, dragule!

3. Îți promit că voi fi mereu în fața ta că să-ți arăt drumul, în spatele tău că să te susțîn sau lângă ține ca să nu te simți singur. Contează întotdeauna pe mine! Te iubesc și nu uită că trăieșți într-o lume plină de seninătate și veselie, bucură-te de ea în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani copil furmos! Mult succes în anii ce urmează!

Citeste si:
Peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui de Sf....
Peste 1,3 milioane de români...

4. Dragul nostru, vom fi mereu alături de ține! Împreună vom trece peste greutăți și vom zâmbi! Suntem fericiți să îți putem fi părinți și o viață fără griji și fără probleme îți doresc, exact ca-n desenele animate! Fii activ și fă-ți prieteni, pentru că viața cu ei, cu siguranță, este mult mai distractivă! La mulți ani, copilaș drag!

5. Cât de repede ai crescut, îngerașul meu. Parcă nu de mult ți-am cerșit primul zâmbet. Îți dorim să ai o dezvoltare armonioasă, un munte de bomboane și să râzi azi cel mai tare, fiind înconjurat de cei mai dragi. La mulți ani copil furmos!

6. De ziua ta de naștere dorim să îți spunem că întotdeauna vom fi aici să te prindem din spate, să te ajutăm cu ce putem. De astăzi ești mare și îți alegi sigur drumul în viață. Vom crede în ține mereu și te vom aștepta întotdeauna. Te iubim mult și îți urăm un sincer și călduros la mulți ani!

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

7. Puiule, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai în vârstă, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. Ești cea mai scumpă priveliște din ochii noștri. Să ai o zi minunată, uriașul nostru! Azi e ziua ta, așa că îți urăm la mulți ani și anul care vine să îți aducă la fel de multe descoperiri ieșite din comun și realizări frumoase, la fel ca ultimul!

8. Iubirea noastră, fie că bucuria să nu se termine niciodată pentru tine, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie fericită! Astăzi e ziua ta de naștere și tot ce trebuie să faci e să despachetezi cadourile și să fii veselă! Când ai apărut în viața noastră, am vrut să îmbrățișez întreaga lume! Ești suflețelul nostru frumos! Nu știu la ce ai visat în acest an, dar deja poți să te gândești la următorul vis. Noi te iubim și te asigurăm că îți vom îndeplini toate capriciile de prințesă!

Citeste si:
Ianis Hagi și Elena, un Crăciun special. Au devenit soț și soție:...
Ianis Hagi și Elena, un...

9. Dragă copil, la mulți ani pentru tine. Îți doresc un curcubeu vesel pe cer, un aer proaspăt și curat de fericire, spații nesfârșite de fantezie și noroc, povești, aventuri și idei minunate, drumuri bune în timpul călătoriilor și raze luminoase de dispoziție însorită! Să visezi țări fabuloase și fapte grozave, să rămâi mereu un omuleț fericit și un copil minunat. La mulți ani!

10. De ziua ta, fie ca inima să nu-ți fie tulburată de tristețe, să existe întotdeauna o ocupație interesantă pentru mâinile tale, iar dispoziția ta să fie mereu inspirată de ceva amuzant și neobișnuit. De ziua ta, fie ca inima să nu-ți fie tulburată de tristețe, să existe întotdeauna o ocupație interesantă pentru mâinile tale, iar dispoziția ta să fie mereu inspirată de ceva amuzant și neobișnuit. La mulți ani, copil minunat!

11. La mulți ani celui mai bun băiat! Fie ca mereu să ai noroc și bună dispoziție. Tot ceea ce vrei și la ce visezi să se realizeze, să crești într-o lume plină de culoare, unde domină bunătatea. Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească.

12. Scumpul meu copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința. Să ai rezultate remarcabile și să ne bucuri pe noi cei din familia ta și pe profesori. Să faci bine și să devii o persoană demnă. Să crești deștept, educat și amabil. Ești viitorul nostru. La mulți ani, copil frumos! Mult succes în anii ce urmează

13. Fata noastră, ai o mulțime de energie și ești foarte ageră. Îți dorim ca această energie să fie suficientă pentru mulți ani înainte și să o irosești doar pe fapte bune. Ne-am dori ca toate calitățile tale spirituale să nu rămână în urma înălțimii și greutății: să înveți bine, să citești mai mult, să descoperi lucruri noi. Să ai noroc în viață, multe momente pozitive și fericite. Să nu știi ce înseamnă plictiseala și tristețea. Să fii întotdeauna înconjurată de prieteni devotați și de familia iubitoare. Lasă viața să fie o aventură pentru tine. Te iubim!

14. Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surpize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

15. Puiule, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai în vârstă, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. Ești cea mai scumpă priveliște din ochii noștri. Ziua ta de naștere este pentru a-ți spune: te vom lăsa să mergi pe drum singur, păzindu-te din spate. Vom crede în tine mereu și te vom aștepta întotdeauna. Pentru că te iubim! La mulți ani!


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.