Iubirea este cel mai prețios dar pe care îl primim și îl oferim și tot ea ne face să ne simțim vii. Dificil, însă, este să o menții. Dar există câteva modalități prin care o poți întreține, printre care efortul de a-ți surprinde partenerul și a-i face declarații de iubire. Mai jos vei găsi cele mai reușite și romantice mesaje de dragoste, potrivite pentru fiecare ocazie specială.

Mesaje de dragoste. Cele mai reușite declarații de iubire pentru ea și pentru el

Dacă vrei să îi spui persoanei iubite tot ce simți, dar nu ai destulă inspirație pentru a-ți descrie sentimentele, mai jos am scris cele mai reușite mesaje de dragoste și declarații de iubire, care să te ajute să așterni în cuvinte frumoasa voastră poveste de iubire.

„Eu sunt îndrăgostit de ochii tăi, de zâmbetul tău și de sinceritatea ta. Tu ești fericirea mea în fiecare clipă și speranța mea într-un viitor mai bun. Tu mereu îmi dai inspirație și eu vreau ca sentimentele noastre, energia noastră și posibilitățile să ne ducă spre succes și fericire grandioasă. Eu te iubesc foarte mult!”

„Draga mea, scumpa și cea mai frumoasă. Dragostea mea este infinită pentru că tu ești inspirația mea în fiecare zi. Mă faci foarte fericit și îmi dăruiești sentimente foarte puternice și intime. Tu ești norocul și lumina mea. Eu mereu te voi iubi și mă voi bucura de a fi alături de tine.”

„Floarea mea frumoasă și chipul magic, tu iubirea mea ești cel mai mare miracol în viața mea. Tu ești cea mai scumpă persoană și eu te iubesc cel mai mult. Eu vreau ca noi să fim mereu împreună și fericiți. Vreau să fie așa întotdeauna și ca cerul pentru noi să fie doar senin. Vreau să-ți văd zâmbetul pe buze și bucuria sclipind în ochi.”

„Cea mai frumoasă, perfectă și iubită ființă în viața mea, eu vreau să-ți dăruiesc totul ceea ce te va face și mai fericită alături de mine. Dacă este nevoie, eu am să răstorn munții, am să ajung o stea din cer și am să înot oceanul numai pentru ca să fiu alături de tine. Ești cea mai scumpă pentru mine și sper că tu mă prețuiești tot atât de mult.”

„Eu niciodată nu mi-am putut imagina că este posibil de a se dedica unei persoane complet. Această persoană în cele din urmă ar înlocui complet toată lumea. Tu ești acea lumină care străbate întunericul zilelor mele și salvarea mea de la plictisire și mâhnire. Tu ești fericirea mea ce nu are limite și eu nu vreau niciodată să mă despart de tine. Îți mulțumesc pentru încrederea pe care o ai în mine și pentru că ești o parte importantă a vieții mele. Tu ești motivul pentru care eu devin o persoană mai bună. Eu am fost complet captivat de tine și aș vrea să împart fiecare clipă de bucurie cu tine. Știi, eu câteodată îmi imaginez că după cincizeci de ani de căsătorie noi vom ședea în umbra copacului din ogradă, lângă casa noastră unde după atâția ani trăiesc copii și nepoții noștri. Aceasta probabil este dorința spre care tind toți oamenii. Tu ești a mea și așa va fi mereu.”

Citeste si:
Ciudatenii despre sex
Ciudatenii despre sex

„Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!”

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar!”

„Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine! Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi.”

Citeste si:
LITERAlmente te iubesc! O campanie literara pentru indragostiti
LITERAlmente te iubesc! O...

„Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor.”

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”

„Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!”

„Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.”

„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.”

„Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire!”

„Cele mai placute si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute sau atinse, dar pot fi simtite in inima!”

Mesaje de dragoste scurte


  • „Ești perfectă pentru mine. Te ador!”

  • „Tu mă faci să cred ca totul este posibil. Tu mă faci să exist.”

  • „Mă faci să-mi doresc să fiu un bărbat mai bun. Te iubesc!”

  • „La ce folosește frumusețea fără inteligență, banii fără fericire, zâmbetul fără sentimente, viața fără tine?”

  • „Ține-mă aproape de tine și nu-mi da drumul. Ești dragostea mea, fără nicio urmă de îndoială.”

  • „Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos.”

  • „Ești atât de frumoasă pentru că ești atât de iubită și îți promit că așa vei fi mereu.”

  • „Într-o noapte o stea m-a întrebat: “De ce nu o laşi dacă te face să plângi?” I-am răspuns: :Stea tu ţi-ai părăsi ceru?l”

  • „Mi-ai părut perfect de când te-am văzut prima oară și te-am iubit. Apoi am văzut că nu ești perfect și te-am iubit și mai mult.”

Cele mai frumoase declarații de dragoste


  • „Tot ce-i frumos se iubeste, tot ce se iubeste e frumos; Esti atat de frumoasa pentru ca esti atat de iubita si iti promit ca asa vei fi mereu.”

  • „Stiu sa gatesc dar stiu si sa fac dragoste bine, stiu sa cert dar stiu si sa alint, sunt pretentioasa dar si merit, nu crezi, iubitule? Cand citesti aceasta carte sa te gandesti si la celelalte cadouri pe care le am numai pentru tine.”

  • „Ochii tai sunt facuti sa cucereasca, trupul tau e facut trezeasca dorintele, toata fiinta ta e incantatoare si eu sunt cel mai norocos barbat, caci sunt iubit de tine.”

  • „Nu mi-am imaginat vreodata ca un barbat poate fi atat de indragostit si atat de fermecator. Esti minunat si te iubesc mai mult decat iti poti imagina.”

  • „Nu am nimic sa-ti spun decat ca te iubesc. Si mi-e teama ca vei crede despre mine ca sunt plictisitor.”

  • „Esti dragostea mea, esti focul meu, esti dorinta mea, esti totul pentru mine.”

  • „Cand spun TE IUBESC nu o spun pentru ca te doresc sau pentru ca imi este dor de tine. TE IUBESC nu are legatura cu mine. Are legatura cu tine, cu tot ceea ce esti, cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce incerci s afaci. Ti-am vazut bunatatea, ti-am vazut puterile, ti-am vazut tot ce ai mai bun si ce ai mai rau. Te vad clar si te inteleg perfect. Esti o femeie pe cinste!”

  • „Nu trebuie sa te iubesc, nu trebuie sa-mi pese de tine, nu trebuie sa-mi petrec viata dorindu-mi sa fii alaturi de mine. Nu trebuie sa ma gandesc la fiecare pas ce faci, unde esti. Imi pare rau, nu ma pot abtine. Fac toate astea pentru ca te iubesc.”

  • „Sunt 12 luni intr-un an, 4 saptamani intr-o luna, 7 zile intr-o saptmana, 24 de ore intr-o zi, dar numai o singura femeie pentru toata viata mea. TU!”

  • Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, iubitul meu bland, atent și grijuliu.

  • Ești ultimul meu gând înainte de culcare și primul când mă trezesc dimineața.

  • Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel.

  • Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc!

  • Încă am fluturi în stomac atunci când te vad, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

  • Nu vreau să mă iubească toată lumea. E de ajuns sa mă iubească o singură persoana. TU!

  • Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc !

  • Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire, ești ca un drog pentru mine.

  • Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii, te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima, sigur o găsesc la tine. Te iubesc!

  • Te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.