Familia regală britanică are o istorie grozavă și este protagonista a numeroase evenimente care au schimbat soarta lumii. Personajul iconic Prințul Charles este o referință pentru români atât în ceea ce privește manierele, cât și îmbrăcămintea, mâncarea sau băuturile.

Dacă ești interesat să știi totul despre viața Prințului Charles, cu siguranță vei dori să știi care este whisky-ul preferat de fiul Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Iată:

Se vorbește mult despre diferențele dintre membrii familiei regale britanice, dar mai puțin despre afinitățile pe care le împărtășesc. Băutura este unul dintre ele, așa cum este bine descris în seria The Crown și în multiplele cărți dedicate vieții familiei regale. Prințul Charles preferă whisky-ul. Ba chiar a fost surprins cu un scotch în mână în timpul unei ceremonii oficiale în Scoția.

Prințul Charles nu a dezvăluit brandul whisky-ului care i-a fost oferit și nici comentariul care i-a făcut pe cei prezenți să râdă după ce acesta, ca un adevărat expert, și-a băgat nasul în pahar și a adulmecat conținutul înainte de a trece la degustare.

Cu toate acestea, multe surse susțin că brandul favorit de whisky al Prințului Charles este scoțianul Laphroaig

Fiul cel mare al Reginei Elisabetei a II-a a fost întotdeauna membrul familiei regale responsabil de promovarea whisky-ului de calitate. Din acest motiv, în luna aprilie a acestui an a înregistrat un mesaj pentru Keepers of the Quaich, Societatea Internațională care este responsabilă cu producerea și promovarea consumului acestei băuturi spirtoase, în care a apreciat impactul economic pe care îl are whisky-ul în mediul rural.

Potrivit unor surse britanice, whisky-ul scoțian Laphroaig Quarter Cask, preferatul Prințului Charles, are un gust inedit, pe care Prințul nu-l împarte cu nici unul dintre membrii familiei regale

Prințul Charles este conștient că, în ciuda faptului că este o băutură pe care o adoră, există și o întreagă măiestrie în spatele ei, care a devenit o sursă importantă de venit pentru Scoția.

Citeste si:
Prințul Charles condamnă agresiunile Rusiei asupra Ucrainei
Prințul Charles condamnă...

Motivul din spatele predilecției Prințului Charles pentru whisky-ul Laphroaig Quarter Cask

Laphroaig Quarter Cask este un whisky maturat de două ori în butoaie din lemn de stejar american, fapt ce îi conferă o dublare irezistibilă a aromei. Acesta este și motivul pentru care Prințului Charles îi place acest whisky.

Laphroaig Quarter Cask își începe maturarea în butoaie ex-bourbon și, în timp ce încă se învechește, este transferat în butoaie mici. Învechirea în butoaie mai mici reînvie o tradiție veche, aducând un omagiu maeștrilor distilatori care au perfecționat procesul Laphroaig de-a lungul a două secole.

Deoarece a doua maturare are loc în butoaie mai mici, whisky-ul scoțian Laphroaig Quarter Cask are mai mult contact cu lemnul. Acest lucru conferă note de nucă de cocos, banană și vanilie, precum și accente de fum, care sunt recunoscute instantaneu, completate de o dulceață surprinzătoare.

Citeste si:
Licitația celor mai apreciate vinuri, celor mai vechi whisky și...
Licitația celor mai apreciate...

Prințul Charles preferă să savureze whisky-ul Laphroaig Quarter Cask peste cuburi de gheață, pentru a-i completa pe deplin aroma unică

Laphroaig Quarter Cask, whisky-ul preferat de Prințul Charles, se găsește și în România? Ei bine, da, chiar pe site-ul online de băuturi alcoolice Alcool Discount!

Dacă vrei să încerci și tu whisky-ul pe care Prințul Charles îl bea datorită aromelor sale mai puțin întâlnite la alte whisky-uri, îl găsești și în țara noastră, pe Alcool Discount. mai mult, poți profita de evenimentul Black Friday de pe Alcool Discount și îl poți achiziționa la un preț incredibil!

Urmează cea mai aşteptată perioadă din an: Black Friday. Pe Alcool Discount, reducerile vor fi suficient de mari încât să te convingă să faci noi achiziţii. Cine știe, poate chiar whisky-ul Laphroaig Quarter Cask, preferatul Prințului Charles!

Citeste si:
Ce pedeapsă riscă BRomania, dacă nu va plăti amenda penală. A fost...
Ce pedeapsă riscă BRomania,...

De Black Friday, tu comanzi de pe dispozitivul preferat, Alcool Discount îți aduce produsele la ușă!

În aceste vremuri de pandemie, este extrem de important să amâni pe cât posibil mersul la supermarket, căci poți alege băuturile preferate de pe Alcool Discount, le adaugi în coșul virtual de cumpărături și...cam atât! De restul se ocupă echipa Alcool Discount, iar tu trebuie doar să aștepți băuturile preferate. Nu uita: și whisky-ul pe care îl preferă Prințul Charles va fi la reducere, deci nu ezita să îl încerci!


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.