Wall-Street.ro anunță organizarea ediției din acest an a conferinței reConstruct, un eveniment dedicat pieței imobiliare, în cadrul căruia specialiștii din domeniu vor încerca să ne creioneze viitorul pieței imobiliare în era post-pandemică.

Evenimentul va avea loc marți, 8 iunie 2021, începând cu ora 11:00, și va fi găzduit pe platforma IC.Events, iar cei care doresc să urmărească evenimentul o pot face gratuit, direct din pagina dedicată reConstruct 2021.

Piața imobiliară a fost pusă la încercare de la începutul anului trecut, în contextul creat de măsurile de protecție sanitare, iar jucătorii din piață s-au confruntat cu noi provocări, dar și oportunități. Prin urmare, segmentele principale ale pieței imobiliare nu au avut chiar aceleași evoluții.

Dacă piața office s-a confruntat cu retragerea în masă a angajaților în case, segmentul rezidențial a avut parte de o evoluție neașteptată în a doua parte a anului, cu o creștere importantă a numărului de tranzacții după o perioadă aproape blocată.

De asemenea, în timp ce retailul s-a confruntat cu o reducere drastică a traficului în centrele comerciale, iar unii chiriași au fost nevoiți să-și renegocieze contractele de închiriere sau chiar să se retragă din spațiile pe care le ocupau, segmentul logistic a profitat din plin de oportunitățile care s-au născut în pandemie. Cum procesele s-au mutat tot mai departe de ochii clientului, în online și centrele de depozitare și triere a mărfurilor, proprietarii și dezvoltatorii de spații logistice au găsit o nouă oportunitate de creștere. În mod cert, segmentul logistic a părut a fi campionul pieței imobiliare în această perioadă.

Ne așteaptă însă o nouă perioadă care s-ar putea să dea naștere altor provocări și oportunități pentru cei din piața imobiliară, iar despre viitor vom discuta cu unii dintre cei mai importanți jucători din piață, cu analiști imobiliari și nu numai.

La ediția din acest an și-au anunțat deja participarea Antoniu Panait- Managing Director Vastint, Stefan Tudos- vicepreședinte Genesis Property, Doru Niță- Head of Data & Research în cadrul imobiliare.ro, Sorina Faier-Managing Partner Elite Searchers, Sînziana Pardhan- Managing Director P3 Logistic Parks, Doinița Ilie- MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall, Oana Diaconescu- Head of Leasing Iulius. Lista de specialiști continuă să crească și-i vom anunța pe pagina dedicată a evenimentului.

reConstruct 2021 este sprijinit de către Genesis Property, Vastint România, Cordia, SVN România, Colosseum Mall.

Citeste si:
De ce merită să cumperi un penthouse - 6 caracteristici care fac...
De ce merită să cumperi un...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.