Somnul este modalitatea de a te relaxa, de a te încărca cu energie pentru o nouă zi. De aceea ai nevoie de cele mai bune soluţii pentru a avea confort şi o stare de bine pe tot parcursul nopţii. Este important să ai salteaua potrivită pentru tine şi nevoile tale specifice. Pentru fiecare om în parte există anumite caracteristici care trebuie respectate, în momentul în care se cumpără salteaua.

SomnArt.ro îţi oferă o gamă largă de opţiuni disponibile printre care și selecţia de saltele cu spumă. Iată care sunt cele mai importante 6 aspecte ale unei saltele potrivite pentru tine:


  1. O saltea potrivită îţi va susţine coloana şi o să îndepărtezi durerile care pot apărea pe parcursul zilei


Este important să alegi salteaua potrivită pentru tine dacă doreşti să îţi susţii coloana vetrebrală şi să îţi ajuţi postura. Dacă lucrezi foarte mult la birou, atunci ai nevoie de un ajutor pentru durerile de spate care pot să apară în timp, datorită posturii şi lipsei mişcării. O saltea de calitate şi potrivită pentru tine, poate reduce durerile şi te poate ajuta să te relaxezi complet câteva ore, pe timpul întregului program de somn.


  1. O saltea ortopedică este perfectă pentru a reduce punctele de presiune şi pentru a asigura un confort ridicat datorită relaxării muşchilor


Citeste si:
Trăiește în prezent! Cum să îți controlezi gândurile înainte de...
Trăiește în prezent! Cum să...

Dacă alegi salteaua care este perfectă pentru corpul tău, pentru greutatea ta, pentru nevoile pe care le ai, o să ai un somn liniştitor. O saltea ortopedică este construită astfel încât să reduci punctele de presiune şi astfel vei avea un confort ridicat. O să relaxezi toţi muşchii şi o să te poţi bucura de o stare de bine generală.


  1. O saltea din spumă poate să aibă fermitate diferită şi să fie specifică nevoilor tale particulare


SomnArt îţi oferă posibilitatea de a alege salteaua care să corespundă nevoilor tale. Fermitatea pe care o are o saltea este un indicator pentru modul în care se va simţi. Dacă ai o greutate mai mare, este recomandat să cumperi o saltea cu fermitate mai ridicată, pentru un suport în plus.


  1. Poţi alege o saltea care are două feţe şi care să poată avea o durată mai mare de viaţă şi posibilitatea de a fi bine întreţinută


Citeste si:
Sfaturi pentru a avea grijă în mod corespunzător de lenjeria de pat
Cum să ai grijă în mod...

Întreţinerea saltelei tale este foarte importantă pentru starea ta de sănătate. Este indicat să cureţi şi să aeriseşti des salteaua pe care o cumperi. La început, în primele zile, este bine să o ţii fără să o foloseşti, pentru a îndepărta acel miros de nou.

Apoi, salteaua trebuie aerisită constant pentru prospeţime şi îndepărtarea microparticulelor de praf care se depun. Dacă ai o saltea cu două feţe, poţi alege să îi schimbi partea pe care dormi. Astfel ea va avea o durată mai mare de viaţă şi o să te poţi bucura de acest avantaj timp îndelungat.


  1. O saltea cu o husă detaşabilă te ajută să cureţi totul de oricâte ori doreşti


Tot legat de modul de întreţinere, este important dacă salteaua are şi husă detaşabilă. Dacă acest lucru este prezent, atunci poţi să scoţi husa de oricâte ori doreşti şi să o speli. Unele saltele de la SomnArt au husă cu Aloe Vera sau deţin alte tipuri de atribute care te vor ajuta să ai o senzaţie de bine şi care vor ţine departe microbii sau acarienii.

Citeste si:
5 motive pentru care munca din pat ne va face mai mult rău decât bine
5 motive pentru care munca...


  1. O saltea cu garanţie este o dovadă a calităţii


Saltelele SomnArt au garanţie. În funcţie de modelul ales, ele au specificată durata acestei garanţii. Poţi să te bucuri de această dovadă clară a unei calităţi superioare la orice tip de saltea din gama largă propusă de saltele ortopedice, de saltele din spumă sau la oricare alte saltele din meniul prezent pe site.

SomnArt este alături de tine pentru a alege salteaua potrivită. Poţi suna pentru detalii şi poţi consulta site-ul pentru informaţii suplimentare.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.