Știi care sunt regulile de aur pentru a avea o viață frumoasă și liniștită? Construiește încrederea în sine, dezvoltă stima de sine, învață să te iubești și să te accepți așa cum ești, cu defectele și micile tale complexe. Așa vei fi fericită. Da, nu este ușor pentru toată lumea! Unora le ia mult timp pentru a ajunge acolo. Cu toate acestea, aceștia sunt pași fundamentali pentru a avea un stil de viață pozitiv. În plus, să știi că poți folosi mici trucuri și obiecte ce te pot ajuta în această călătorie, pentru a te redescoperi și a recăpăta încrederea pierdută.

Poți folosi puterile cristalelor și pietrelor pentru a-ți oferi un impuls și a accelera procesul. Și pentru ca aceste pietre să fie în permanență alături de tine, alege să porți bratari dama precum cele oferite de e-crystals.ro. Însă, trebuie să știi exact ce fel de pietre, singulare sau combinate, sunt recomandate. Îți vom oferi o lista cu pietre pe care le poți purta în brățări pentru a-ți echilibra viață și a recăpăta încrederea în sine.

Agat de copac

Agatul de copac ajută la construirea acceptării de sine, a încrederii în sine și a sentimentului de siguranță. Este o piatră calmantă de protecție care dă curaj, energie, forță, dorința de a persevera pentru a face față situațiilor dificile și, de asemenea, ajută la risipirea fricilor, tensiunilor interioare și anxietăților.

Chihlimbar

Această piatră solară oferă energie și veselie, crește puterea de a lua decizii, întărește motivația și dezvoltă încrederea în sine. Permite celei care o poartă să găsească armonie și seninătate prin risipirea anxietăților. Chihlimbarul te poate ajuta să îți atingi mai bine obiectivele.

Ametist

Ametistul, pe lângă creșterea încrederii în sine, este o piatră care oferă curaj și ajută la gestionarea mai bună a evenimentelor și emoțiilor. De asemenea, ajută la luarea deciziilor, la asumarea responsabilităților și la acțiunea constructivă și eficientă.

Aventurin

Aventurinul promovează acțiunea și luarea deciziilor. Este util dacă te confrunți cu situații complicate sau dacă ai probleme cu finalizarea planurilor, deoarece te încurajează să mergi mai departe și crește determinarea și încrederea în sine. Legat de chakra inimii, este eficient în caz de blocaje emoționale.

Citeste si:
Liviu Vârciu, un bărbat fidel? Ce are de spus Anda Călin despre acesta
Liviu Vârciu este un bărbat...

Citrina

Citrina este o piatră solară deosebit de pozitivă. Întărește încrederea în sine, stima de sine, personalitatea, precum și intuiția. Dacă te simți vulnerabilă, dacă ai tendința să te îndoiești de tine, dacă ești indecisă cu privire la o decizie care trebuie luată, această piatră te poate ajuta să vezi mai clar.

Carneol

Carneolul oferă un sentiment de siguranță și întărește încrederea în sine. Este indicat pentru a ameliora stresul înaintea unei discuții în public, a examenelor, a unei competiții sau a oricărei situații care necesită concentrare. Această piatră restabilește voința și curajul după încercări sau eșecuri și reactivează chakrele.

Florina

La nivel emoțional, această piatră de protecție ajută la creșterea încrederii în sine și a dexterității. Florina va fi, de asemenea, utilă pentru a contracara energiile negative și a-ți permite să stabilizezi emoțiile și să gestionezi mai bine stresul, nervozitatea, grijile sau chiar eventualele frustrări.

Citeste si:
7 fraze prin care părinții pot distruge relația dintre frați
7 fraze prin care părinții...

Granatul

Granatul este o piatră energizantă care îmbunătățește încrederea în sine și stima de sine, dezvoltă curaj și perseverență și aduce speranță în situații dificile. Este recomandat persoanelor care tind să fie prea pasive. De asemenea, te va ajută să alungi gândurile negative.

Hematit

O piatră de ancorare și armonie, hematitul le stimulează pe amândouă, aducând voință, curaj, încredere în sine și stimă de sine. Această piatră restabilește, de asemenea, energia și optimismul. Este ideal pentru persoanele cu un temperament timid. Este de obicei asociat cu chakra rădăcinii, chakra sacrală și chakra inimii.

Labradorit

Labradoritul crește încrederea în sine și în ceilalți prin risipirea îndoielilor. Această piatră de protecție are, de asemenea, particularitatea de a absorbi energiile negative și te va proteja de poluarea mentală. Te va ajuta să iei deciziile corecte și să găsești soluții la problemele tale, clarificându-ți gândirea.

Citeste si:
5 metode prin care îți poți crește încrederea în tine
Conturează-ți frumos...

Lapis-Lazuli

Lapis-Lazuli redă încrederea în sine, promovează acceptarea de sine, dă curaj și ajută la recâștigarea controlului asupra vieții, pentru a merge mai departe. O piatră pentru oameni timizi și introvertiți. Piatra comunicării, îți va permite să îți exprimi mai ușor emoțiile și sentimentele.

Ochiul Tigrului

Ochiul lui Tigru stimulează forța caracterului, încrederea în sine, voința, motivația și perseverența și ajută la combaterea depresiei și timidității. Această piatră de protecție ajută la înaintarea, evoluția și atingerea obiectivelor, eliminând îndoielile din mintea noastră. Acționează ca un scut împotriva undelor negative.

Peridotul

Peridotul ajută la construirea stimei de sine, crește încrederea în sine și încrederea în ceilalți. Această piatră te va ajuta să îți echilibrezi emoțiile, să te eliberezi de sentimentele de vinovăție, obsesii sau poveri legate de trecut. Peridotul deschide, purifică și activează inima și chakrele plexului solar.

Citeste si:
Tătaru, despre Rafila și Streinu-Cercel: „Am încredere în colegii mei”
Rafila și Streinu-Cercel,...

Cuarțul roz

Piatra iubirii necondiționate, Cuarțul roz ameliorează lipsa de încredere în sine și redă stimă de sine ajutând la acceptarea și la o imagine mai plină de satisfacții despre sine. Cel mai bun lucru este că ajută și să ii iubești pe ceilalți, și să atragi iubirea! După cum îți poți imagina, această piatră este conectată la chakra inimii.

Rubin

Ideal pentru persoanele îngrijorate, indecise sau lipsite de încredere, rubinul ajută la dezvoltarea încrederii în sine, perseverență, sentiment de siguranță, întărește voința și curajul și, de asemenea, te va ajută să te conectezi la forța ta interioară. Această piatră este asociată cu chakra inimii.

Cu toții trecem prin momente dificile, stres, oboseală sau descurajare în viața noastră. Așa că poți testa aceste metode blânde și naturale, mai ales pentru că pot funcționa emoțional, fizic și mental. Piatra purtată ca tratament sau chiar elixir este alegerea ta! Și va fi, cu atât mai plăcut, dacă o vei purta sub formă unei brățări de damă, de la e-crystals.ro, cu cristale și pietre care vindecă sufletul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.