Sport 17 Iulie 2021 12:38 de Lorena Martin

Ianis Hagi a oferit un interviu pentru publicația britanică „The Guardian” în care și-a exprimat admirația pentru tatăl său, Gheorghe Hagi, spunând că este „dicționarul” său. Cu atât mai mult, tânărul a afirmat că are încredere în fotbalul românesc și că simte că echipa se va califica inclusiv la Cupa Mondială și la Campionatul European.

„Mereu am călătorit cu familia în ţări diferite, aşa că am învăţat să mă adaptez la medii noi, la oameni şi culturi noi. Şi la Rangers m-am adaptat repede. Sora mea este mai mare, aşa că mereu stătea acasă şi eu eram cel care mereu călătorea cu familia. Eram copilul cel mic aşa că părinţii mă duceau peste tot.

Sunt binecuvântat să port numele Hagi şi să am un tată ca el. Sigur că este un avantaj, dar important este să încerci şi să te concentrezi la ceea ce faci. Să fac sportul la care el a fost atât de bun înseamnă că pot să-l întreb orice atunci când am îndoieli - este dicţionarul meu. El ştie tot şi a fost pe acest drum, aşa că este minunat că îl am să mă călăuzească", a declarat Ianis Hagi, potrivit HotNews.

Ianis Hagi are încredere în generaţia care vine în fotbalul românesc: „Char am încredere în generaţia care vine. Suntem în proces de construcţie a echipei naţionale şi sperăm să reuşim să creăm o echipă perfectă pentru a concura la cel mai înalt nivel. Am arătat la tineret că avem calitate şi acum trebuie să încercăm să obţinem succes la nivel de seniori. Sunt sigur că în curând vom fi la Cupa Mondială şi la Euro".


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.