Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Gabriela Firea este candidatul la Primăria Capitalei din partea PSD. Liderul PSD a spus și despre actualul edil al Capitalei că este un om inteligent, însă administrația nu este la îndemâna oricui.

Marcel Ciolacu a ales candidatul PSD la Primăria Capitalei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său și-a desemnat deja candidatul perfect pentru alegerile la Primăria Capitalei din 2024. Este vorba despre Gabriela Firea, în prezent ministrul Familiei, care a ocupat între anii 2016-2020 funcția de primar al Capitalei.

"La Capitală PSD are candidat. Se numește Gabriela Firea, indiferent câte breaking news-uri ar fi", a declarat Marcel Ciolacu, luni seara.

Liderul PSD a menționat că Gabriela Firea nu a avut minister și este una dintre puținii miniștri care și-a trecut deja proiectele prin Parlament. Din punctul său de vedere, Gabriela Firea este candidatul potrivit pentru funcția de primar al Capitalei, iar partidul susține în totalitate această propunere.

"Gabriela Firea este candidatul PSD, orice s-ar întâmpla, la Primăria Generală.", a adăugat Ciolacu.

În ceea ce privește primarul actual al Capitalei, Marcel Ciolacu spune că nu au prea existat persoane care să îi laude activitatea în tot acest timp. Ba mai mult, liderul PSD afirmă că Nicușor Dan este un om inteligent, însă administrația nu este la îndemâna oricui.

Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent. Administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară, trebuie să te pricepi. Eu înţeleg cu oamenii noi din politică, am văzut ce a făcut şi ăla de la Braşov cu Curtea de Conturi, l-am văzut şi pe ăla de la Timişoara. Îmi pare rău, în acest moment nu au făcut faţă aceşti oameni la simple funcţii în administraţie”, a adăugat Ciolacu.

Citeste si:
Plafonarea adaosului la alimentele de bază expiră în 2 zile. Marcel...
Plafonarea adaosului la...

L-ar mai vota bucureștenii o dată pe Nicușor Dan la funcția de primar ala Capitalei?

Nicușor Dan ocupă funcția de primar al Capitalei începând din anul 2020, după ce a câștigat alegerile locale în fața contracandidatului său, Gabriela Firea. Au trecut deja aproape trei ani de când Nicușor Dan se află la cârma primăriei, însă se pare că bucureștenii nu sunt tocmai mulțumiți de alegerea pe care au făcut-o.

Legat de activitatea edilului Capitalei, Nicușor Dan, aproximativ 60% dintre bucureșteni, 57% mai exact, susțin că activitatea acestuia este una proastă. Ba mai mult, 11% sunt de părere că activitatea primarului Capitalei este chiar foarte proastă. Se pare că românii nu au o părere prea bună despre faptul cum „conduce” Nicușor Dan lucrurile în Capitală.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

Gabriela Firea a anunțat și anterior că își dorește să revină în funcția de primar al Capitalei și va face tot posibilul să câștige alegerile, dacă partidul său va decide că este potrivită pentru acest post.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2023 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.