Partidul AUR a primit aprobarea pentru desfășurarea unui miting în stradă pentru ziua de duminică, 2 octombrie. Liderul AUR, George Simion, spune că se așteaptă ca la miting să participe cel puțin 10 mii de persoane. Evenimentul este un protest anti-guvernamental și va avea loc la București.

AUR organizează un miting cu cel puțin 10 mii de oameni la București

Liderul AUR, George Simion, a declarat că este necesar să se restabilească logica normalității deoarece, după părere lui, în România nu ar exista nicio criză energetică, iar tot acest haos și această panică ar fi creată de Guvern. Tot Simion spune că Guvernul ar fi majorat intenționat prețul la energie, chiar dacă produce la fel de multă energie ca anul trecut, când în Ucraina nu era declanșat conflicutul militar.

Miting va avea loc după amiază la București, în data de 2 octombrie, unde liderul AUR așteaptă cel puțin 10 mii de români care i se vor alătura. Omul politic așteaptă între timp și alte fomațiuni să i se alăture inițiativei sale.

„2 oct, ora 14.00, va fi un miting de circa 10 mii de oameni, minim 10 mii de persoane, e foarte posibil să ni se alăture în zilele următoare și alte formațiuni și sindicate, patronate și să facem un bloc comun al opoziției pentru că aici, în Parlament, nu avem cu cine face opoziție. Va fi un marș, dar scurt, rămânem în Piața Victoriei. Ne întâlnim în Universității și rămânem în Piața Victoriei”, a declarat George Simion.

George Simion, gânduri legate de divorț

Nunta liderului AUR, George Simion și a soției sale, Ilinca Munteanu, a avut loc pe data de 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. La doar câteva zile de la nuntă, George Simion se gândește deja la divorț și a vorbit despre acest aspect, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Acesta pare conștient de faptul că nu va dura pentru totdeauana căsnicia cu Ilinca Munteanu și se așteaptă să se despartă, la un moment dat.

”M-am plimbat pentru prima dată! Așa e dragostea te ia pe sus, ca-n balon. Acum să vedem cât durează!”, a mai declarat liderul AUR, pentru sursa citată.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.