Ludovic Orban are un mesaj clar pentru cei care susțin că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este vinovat pentru războiul din țara sa: ”Emigrați în Rusia!”

Ludovic Orban se arată uimit de faptul că există persoane care îl învinovățesc pe președintele Ucrainei de război, în condițiile în care Rusia a atacat această țară, în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Ludovic Orban: ”Am un mesaj simplu pentru aceste goarne putiniste”

Sunt șocat. Văd că avem cozi de topor, nu puține, care propagă aberația că Zelenski este de vină pentru drama poporului ucrainian, pentru că a decis să se lupte cu Putin pentru a apăra Ucraina. Conform acestei teze, dacă mâine Putin invadează România, noi am fi de vină dacă am îndrăzni să ne apărăm țara. Mai bine să ne lăsăm conduși de Putin, dar să fie pace. Am un mesaj simplu pentru aceste goarne putiniste. Emigrați în Rusia! Acolo veți simți din plin "binefacerile" regimului Putin. Pentru că nu veți avea această "ocazie" în România. Pentru că românii, ca și ucrainienii, își vor apăra țara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.