Diana Șoșoacă a avut, miercuri, în plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj. Senatoarea independentă a jignit-o pe liberala Nicoleta Pauliuc și i-a amenințat pe parlamentari, în contextul protestului de marți, când Parlamentul României a fost sub asediul AUR și al susținătorilor săi. Aceasta a spus că aleșii s-au ascuns în Parlament „ca niște șobolani”.

Senatoarea Diana Șoșoacă, derapaj de limbaj în Senat

Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii?

De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc

„O groază de analfabeți funcționali în Parlament”

Câteva momente mai târziu, senatoarea a cerut cuvântul de la tribună, de unde i-a atacat din nou pe parlamentarii de la PSD, PNL și USR: „Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a spus Şoşoacă, referindu-se la protestul de marţi de la Parlament.

„O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus aceasta.

Ulterior, a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluției. Doar parlamentarii AUR s-au ridicat: „V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a mai spus ea.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.