Un loc de muncă pe bani publici în schimbul unei nopți de amor - a fost trocul dintre un primar din județul Brăila și o femeie. Aprins de flama dragostei, edilul din Gropeni, Stan Malinche, i-ar fi promis tinerei un post în instituția pe care o conduce dacă acceptă să-i fie amantă. Negocierea între cei doi a avut loc în mediul online și oficialul chiar s-a dezbrăcat ca să o convingă pe tânără că merită.

Un loc în Primăria Gropeni, din Brăila, se dă pe o noapte de amor

O tânără, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a trimis către redacția Jurnalul de Brăila o serie de imagini și înregistrări video în care primarul comunei Gropeni, Stan Malinache, aflat într-o cameră de hotel, la Congresul PNL, care a avut loc în data de 25 septembrie, la București, îi face complimente și îi oferă un loc de muncă în Primăria Gropeni. Ea insistă în filmare ca edilul să îi explice cu ce o poate ajuta. Inițial, Malinche s-a ferit să-i ofere detalii, apoi i-a promis că va avea grijă de ea și o va ajuta, mai ales după ce Congresul se va fi sfârșit.

„Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clip.

„Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine și că vom avea o colaborare(…) Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le vorbim prin telefon. Din moment ce ți-am spus că îmi doresc să te ajut… Nu sunt un om care doar să promit și dup-aia.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Ți-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ți-am promis și ești probabil printre puținii oameni din viața mea, care am promis că te ajut! Am promis și în prisma alegerilor care au fost zilele trecute. Eu te rog să nu mai insiști pe treaba asta că nu este normal, nu este bine. Când ne întâlnim o să-ți explic clar de ce nu e bine. Încă nu ai trecut prin valurile vieții să știi ce înseamnă lumea asta, a noastră, blestemată.

Ți-am zis și scuză-mă, sper că nu te-am deranjat, mă pun cu tine pe cameră și mă f*t cu tine, și nu mă deranjează decât să vorbesc lucrurile astea. Eu să știi că sunt un om care n-am plâns după pi*dă. Eu dacă vreau să fac dragoste cu tine, vreau să fac dragoste cu plăcerea amândurora. Ai înțeles?

Lasă-mă, că deja m-ai agitat! Te rog să mă crezi că am pi*dă, cât nu vrei tu să crezi! Datorită faptului că mi-ai spus niște vorbe, datorită faptului că efectiv ai avut o maturitate și m-ai câștigat prin vorbe și prin tot ceea ce ai făcut, ală a fost motivul să cedez în fața ta și te-am acceptat, mi-ai plăcut, ai înțeles? Aș fi vrut să merg cu tine la drum atât cât se poate”, continuă acesta.

Oferta de angajare

La cererea tinerei de a afla dacă primarul o poate angaja sau nu, Malinche a cedat și i-a oferit câteva variante: „Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”.

Citeste si:
VIDEO Jaf ca-n filme în Brăila. Hoțul a furat 2.000 de euro în 20...
VIDEO Jaf ca-n filme în...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.