Partidul Național Liberal a fost amendat de către Poliție după congresul din weekend la care au participat circa 5.000 de persoane, pentru că au încălcat măsurile sanitare în plină pandemie.

PNL, amendat pentru congresul din weekend

PNL a încasat o amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare împotriva COVID-19 după ce au organizat congresul din weekend la care au participat în jur de 5.000 de persoane.

Poliția susține că pe întreg parcursul congresului nu au fost respectate măsuri de protecție pentru evitarea infectării cu coronavirus, iar în timpul votului a fost o aglomerație foarte mare și nu s-a ținut cont de distanțarea socială.

Amenzi individuale pentru cei care nu au purtat masca în interior

De asemenea, Poliția Capitalei le-a cerut celor din PNL să le pună la dispoziție toate filmările din ziua congresului. Autoritățile intenționează să vizioneze înregistrările video pentru a identifica persoanele care nu au purtat mască în interior pentru a le aplica amenzi separate.

Cel care a anunțat despe aplicarea amenzii a fost Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet.

Congresul PNL

Weekend-ul trecut a avut loc congresul PNL la Romexpo, unde liberalii și-au ales noul președinte al partidului. Ludovic Orban și Florin Cîțu au fost cele două candidaturi pentru șefia partidului. În urma voturilor, Florin Cîțu a devenit noul președinte al PNL.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.