A fost scandal uriaș în Parlamentul României, la prezentarea moțiunii de cenzură pentru debarcarea lui Cîțu. Chestorii i-au tras scaunul deputatului liberal Florin Roman, care s-a ținut de microfonul de la prezidiu și încerca cu disperare să conducă ședința. Într-un final, acesta a cedat și a ieșit din sală, în locul lui venind președintele Senatului, Anca Dragu. În acest timp, premierul a postat un filmuleț în care apare îmbrăcat în Superman.

A fost scandal în Parlamentul României la debarcarea lui Cîțu. Florin Roman a rămas fără scaun

Tensiunile au escaladat în momentul în care liberalul Florin Roman s-a autopropus la prezidarea ședinței, afirmând că a fost delegat de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. USR-iștii nu au fost de acord, așa că au început replicile dure. Una dintre ele: „Dă-te, uzurpatorului, dă-te de acolo”. Cei de la USR au explicat că, potrivit regulilor lor de partid, colega lor, Anca Dragu, ar fi trebuit să ia frâiele acestei întruniri.

Spiritele s-au încins atât de tare încât au intervenit chestorii, care le-au explicat situația și au rugat la înțelegere, cât și la stabilirea unui liber al ședinței, anume Anca Dragu. Insistent, Florin Roman a revenit la pupitru, iar când se se așeze cineva i-a tras scaunul de sub el. Scenele au fost transmise în direct, pe rețelele de socializare, de către șeful AUR, George Simion.

Așadar, rămas fără niciun susținător, Florin Roman și-a luat ghiozdanul și a părăsit sala de plen, spre bucuria atât a chestorilor că scandalul s-a ameliorat, dar mai ales a celor de la AUR, care sunt inițiatorii moțiunii de cenzură, alături de politicienii de la USR PLUS.

Florin Cîțu se crede Superman într-un clip publicat de acesta pe Instagram

În acest timp, premierul Florin Cîțu posta pe contul personal de Instagram, prin funcția Stories, un videoclip din filmul „Superman Returns” (n.r. Superman Revine), în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh.

Fața acestuia a fost înlocuită de cea a prim-ministrului. Videoclipul este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere. VEZI VIDEO AICI.

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.