Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat miercuri că poza în care apare alături de Omar Hayssam a fost făcută în urmă cu peste 20 de ani la o vânătoare, susţinând că are o "înclinaţie mare" către porci mistreţi.

Prezent miercuri la o emisiune la postul B1 TV, Ciolacu a fost întrebat despre fotografia, făcută în urmă cu aproximativ 20 de ani şi apărută în spaţiul public, în care apare alături de sirianul Omar Hayssam.

"Am făcut vreo infracţiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu îmi aduc aminte că, atunci, mergea pe avioane cu preşedinţii statului. De ce nu îi sunaţi de foştii preşedinţi, pe domnul Băsescu? Am explicat acea poză. Am fost la o vânătoare, am fost invitat, ca şi domnul Omar Hayssam. Poza este mult mai mare şi am fost tăiat doar eu. Întotdeauna la sfârşitul vânătorii se face un tablou cu vânatul şi vânătorii. Nu am mai fost la vânătoare de vreo trei ani de zile. În principal, am vânat porci mistreţi. Am o înclinaţie mare către porci, de obicei. Niciodată căprioare, urşi. Cu porcii am avut", a spus Ciolacu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat săptămâna trecută că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit "un veritabil telejustiţiar" la televiziunile "de casă" ale partidului, dar în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - condamnat la 23 de ani de închisoare, "găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni". AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.