Ziua Imnului Naţional este un prilej de mândrie, de preţuire şi respect pentru valorile şi idealurile noastre româneşti, a afirmat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

"Versurile din "Deşteaptă-te, române!" trezesc în fiecare dintre noi, de fiecare dată, o emoţie sinceră şi motivantă pentru reuşita ţării noastre, indiferent de domeniu", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că un gând special se îndreaptă azi către sportivii noştri de la Olimpiadă, care prin performanţele lor extraordinare au făcut ca Tricolorul şi Imnul ţării noastre să fie aplaudate şi respectate de o lume întreagă.

"Ca şi campionii noştri, vă îndemn să fiţi mereu mândri de Imnul nostru naţional! Toţi suntem români şi doar împreună, uniţi sub Imn şi Tricolor, putem reuşi ca naţiune! La mulţi ani României şi Imnului Naţional!", a încheiat Marcel Ciolacu. AGERPRESTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.