Ziua Imnului Naţional este un prilej de mândrie, de preţuire şi respect pentru valorile şi idealurile noastre româneşti, a afirmat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

"Versurile din "Deşteaptă-te, române!" trezesc în fiecare dintre noi, de fiecare dată, o emoţie sinceră şi motivantă pentru reuşita ţării noastre, indiferent de domeniu", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că un gând special se îndreaptă azi către sportivii noştri de la Olimpiadă, care prin performanţele lor extraordinare au făcut ca Tricolorul şi Imnul ţării noastre să fie aplaudate şi respectate de o lume întreagă.

"Ca şi campionii noştri, vă îndemn să fiţi mereu mândri de Imnul nostru naţional! Toţi suntem români şi doar împreună, uniţi sub Imn şi Tricolor, putem reuşi ca naţiune! La mulţi ani României şi Imnului Naţional!", a încheiat Marcel Ciolacu. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.