O răfuială cu ouă, lapte bătut și pumni a fost pusă în scenă la sediul central al DNA, acolo unde Liviu Dragnea a stat din nou față în față cu procurorii. Câteva pensionare care îl susțin pe fostul șef al PSD au sărit la gâtul rivalilor și nimeni nu le-a mai putut potoli. Apogeul a fost atins atunci când câțiva indivizi care îl flancau pe politician au pornit un atac cu pumnii la adresa unor jurnaliști.

Răfuială în fața sediului DNA din cauza lui Liviu Dragnea

Înfocatele susținătoare ale lui Liviu Dragnea au venit „înarmate” cu ouă și sticle pline cu iaurt în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Când la fața locului au ajuns și contestatarii fostului lider al social-democraților, femeile au uitat de politețuri. Polițiștii chemați la fața locului pentru a stopa conflictul au putut doar să asiste la circ. Între timp, în peisaj a apărut și un grup de tineri, chemați special pentru a-l proteja pe Dragnea. Când cel din urmă a coborât din mașină, a pornit o veritabilă busculadă.

Scandalul s-a transformat într-un episod cu îmbrânceli, pumni și tricouri rupte. Urmele s-au văzut pe fețele celor implicați, printre care și unul dintre cei care îl escortau pe fostul lider PSD, care avea sânge pe frunte. În sediu, în schimb, apele au fost mai liniștite. Lui Dragnea i s-a adus la cunoștință faptul că averea îi rămâne în continuare sub sechestru, din cauza dosarului Teldrum în care este urmărit penal pentru mai multe fapte de corupție.


  • Reporter: Mai aveți din ce să trăiți?

  • Liviu Dragnea: Da, sigur, din salariu.

  • Reporter: V-ați angajat?

  • Liviu Dragnea: Sigur!

Deși a fost eliberat recent din închisoare după condamnarea din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Dragnea nu a scăpat de problemele cu procurorii. În dosarul Teldrum, acesta este urmărit penal din anul 2017 și a fost trimis în judecată în dosarul vizitei din Statele Unite ale Americii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.