Liviu Dragnea a ieșit joi din închisoare, după „2 ani de chin și suferință”. În fața penitenciarului, fostul șef al PSD a dat declarații, a căutat-o cu privirea pe iubita lui, Irina, apoi a plecat în trombă spre casă. De acolo...știm ce s-a mai întâmplat. El, partenera și câțiva prieteni au petrecut în cinstea eliberării sale. Există și o dovadă! O imagine făcută publică de avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea acasă. Prima poză alături de Irina

„Momentul mult așteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu care însoțește poza de grup postată joi pe rețeaua de socializare și în care se mai află Carmen Dan și Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea nu are interdicții suplimentare față de cele stabilite la condamnarea sa, anume acelea de a fi ales și de a ocupa funcții publice, inclusiv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de președinte al CJ Teleorman.

De asemenea, la ieșirea din penitenciar, fostul lider politic a declarat că va lucra la firma fiului său. Tot acolo a spus câteva cuvinte despre actuala formă a PSD, afirmând că grupul politic a devenit un partid de operetă, în buzunarele SRI și condus de lași. În replică, Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate colegului său și a precizat că nu va comenta declarațiile acestuia referitoare la PSD.

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a declarat Ciolacu.

Fostul președinte al PSD se află în penitenciar din 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare. Magistrații Tribunalului Giurgiu au admis joi cererea sa de eliberare condiționată.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.