Lucian Bode a fost reales în funcţia de preşedinte al filialei judeţene Sălaj a PNL în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean de Coordonare, eveniment la care au fost prezenţi premierul Florin Cîţu, preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, alţi lideri ai PNL, preşedinţi ai unor filiale judeţene din ţară şi peste 300 de liberali din judeţ.

Actualul ministru de Interne a fost singurul candidat pentru funcţia pe care o ocupă din 2014.

„Am venit astăzi aici să susţin un prieten, dar şi un profesionist, un om care şi-a făcut treaba de fiecare dată, unde a fost, ca politician, ca preşedinte al PNL Sălaj, la Ministerul Transporturilor sau la Ministerul Afacerilor Interne. (...) Suntem împreună o echipă, o echipă puternică, care mergem mai departe pentru a câştiga preşedinţia PNL pe 25 septembrie", a declarat, la finalul şedinţei, premierul Florin Cîţu.

Într-un bilanţ al activităţii din ultimul mandat, Lucian Bode a arătat faptul că, la alegerile din 2020, PNL Sălaj şi-a impus candidaţii la funcţia de primar în 27 de UAT-uri din totalul de 61, a câştigat un număr mai mare de consilieri locali şi judeţeni ca în 2016 şi a obţinut, în alianţă cu USR-PLUS, preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, prin Dinu Iancu Sălăjanu.

„Dragi liberali sălăjeni, au fost patru ani de muncă serioasă şi dedicare, axată pe proiecte concrete de dezvoltare pentru materializarea cărora aţi pus suflet şi aţi investit timp şi energie. Valoarea proiectului Sălajul liberal stă în parteneriatul onest cu cetăţenii şi în angajamentul de mai bine. Vom duce acest proiect într-o nouă etapă şi vom avea suportul guvernului Florin Cîţu care sprijină comunităţile locale care au un plan de dezvoltare sustenabil şi durabil. Sălajul liberal a parcurs o parte din acest drum, dar nu şi-a atins potenţialul maxim. Anul 2024 va fi momentul de împlinire totală, iar pentru asta trebuie să fim uniţi şi articulaţi în acţiuni", a precizat Lucian Bode.

În urma alegerilor de sâmbătă, echipa de conducere a PNL Sălaj este completată de Dinu Iancu Sălăjanu, în calitate de prim-vicepreşedinte pe domeniul Politici publice şi subprefectul Virgil Ţurcaş, prim-vicepreşedinte Strategii politice şi Comunicare.

Citeste si:
Ministrul austriac care s-a opus aderării noastre la Schengen, în...
Ministrul austriac care s-a...

În cadrul aceleiaşi şedinţe au fost aleşi şi opt vicepreşedinţi. De asemenea, preşedinte al Comisiei Judeţene de Revizie şi Cenzori a fost desemnat Flaviu Ciortea, Dorin Urs va conduce Comisia de Onoare şi Arbitraj, iar Cristian Pop va fi trezorier pentru următorii patru ani, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.