Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a spus despre organizaţia sindicală de la Metrorex că este „o mafie” și i-a transmis lui Ion Rădoi, liderul USLM, că „s-a terminat” cu acțiunile de șantaj.

Aş vrea să încep în primul rând prin a le cere scuze bucureştenilor că au fost obligaţi astăzi să treacă prin acest eveniment neplăcut, dar aş vrea în acelaşi timp să le cer scuze pentru că, în ultimii 20 de ani, câteva zeci de miniştri ai Transporturilor au lăsat un buboi enorm să se formeze la metroul bucureştean, o mafie. Câtă vreme sunt eu aici, vă asigur că statul nu va ceda niciun milimetru în faţa mafiei, pentru că despre asta este vorba, despre o grupare care se comportă mafiot şi atunci când interesele îi sunt atinse recurge la şantaj. Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureştenii nu contează, a decis că singurele lucruri care trebuie să conteze sunt banii firmei pe care o controlează. Şi îi spun foarte clar: Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge", a afirmat Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Transporturilor a apreciat că cea mai gravă infracţiune comisă de sindicalişti prin blocarea metroului este zădărnicirea combaterii bolilor.

Este absolut inadmisibil ca o infrastructură critică naţională să fie blocată, ca şinele să fie ocupate, comiţând astfel multiple infracţiuni, şi le-am trecut pe acestea într-o plângere penală, pe care am înaintat-o Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şi o să enumăr câteva, cele mai grave fiind zădărnicirea combaterii bolilor - oamenii au trebuit să se înghesuie astăzi în mijloace de transport în comun, din cauza unor mafioţi, au întârziat învăţătoare la şcoli. Aţi dat un oraş peste cap. Păi voi unde vă credeţi? V-a mers până acum? Nu vă mai merge! Mai adaug apoi abuz în serviciu, trafic de influenţă, şantaj. Am toată încrederea în Justiţia din România că-şi va face datoria. Suntem un stat de drept", a menţionat Cătălin Drulă, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Denivelări de asfalt la Podul de la Brăila la doar o lună de la...
Denivelări de asfalt la Podul...

Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 06 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.