Traian Berbeceanu a fost numit în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti printr-o hotărâre de guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial.

Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu, care a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Totodată, Guvernul a decis joi printr-o hotărâre, care a fost publicată în Monitorul Oficial, eliberarea din funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti a Matildei-Nicoleta Goleac.

Tot printr-o hotărâre de guvern, Adina-Claudia Moiseanu a fost numită subprefect al judeţului Buzău, înlocuind-o în funcţie pe Elena Preda, informează Agerpres.

Gheorghe Cojanu, demis de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a decis să îl demită din funcție pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce acesta a făcut mai multe gafe televizate.

Gheorghe Cojanu a dat mai multe declarații în contradictoriu și nu a fost informat cu privire la numărul cazurilor de infectare din București, fapte ce au dus la hotărârea premierului Ludovic Orban de a-l demite din funcția de prefect al Capitalei.

Citeste si:
Capitala României: 3 lucruri mai puțin cunoscute despre București
Capitala României: 3 lucruri...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.