Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a avut un derapaj la adresa jurnaliștilor, după ședința conducerii partidului.

La finalul Comitetului Național Executiv al PSD, Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al partidului, a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor, după ce aceștia părăsiseră sala.

”O să primească o p... în c... toți”, a afirmat oficialul social-democrat.

Acesta nu știa că microfoanele sunt pornite și s-a legat de gestul jurnaliștilor prezenți în sală, care au ales însă să iasă pe hol pentru declarațiile făcute de Eugen Teodorovici.

Citeste si:
Tudose: „Planul Național de Redresare și Reziliență - sinucidere...
Tudose: „Planul Național de...

”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a afirmat Lucian Romașcanu.

O angajată a biroului de presă a râs și a comentat: ”Nici aia, poate le place”, iar Romașcanu a răspuns că ”S-ar putea, da.”

Acesta a publicat pe Facebook un mesaj în care își cere scuze pentru scăparea avută, însă a afirmat că este vorba de o conversație privată, ce n-ar fi trebuit să fie publică.

”Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.
În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare.

Citeste si:
3 lucruri pe care să nu i le spui niciodată copilului tău
O relație corectă între tine...

Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade.
Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere!
🙏🏻
PS înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele…”Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.