Cătălin Moroșanu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de consilier județean în Galați, acesta fiind cap de listă din partea PNL.

Moroșanu a afirmat că va intra în cursa pentru un fotoliu de consilier județean în județul Galați, după ce a fost rugat de senatorul George Stângă, președintele filialei județene a PNL, să facă acest pas. Pe cei doi îi leagă o prietenie de durată, încă de când amândoi erau în conducerea tineretului liberal.

Cătălin Moroșanu a declarat că încă este consilier județean în Iași, dar că noul act de identitate va prevedea o adresă de Galați pentru acesta. Aici, Moroșanu urmaeză un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.

Luptătorul K1 spune că a decis să nu mai candideze la Iași, deoarece nu a găsit sprijin pentru implementarea proiectului său de suflet: dezvoltarea sportului de masă la nivel județean.

La Galați, însă, va fi implementat un astfel de proiect pilot, iar Cătălin Moroșanu spune că urmărește educarea elevilor și a părinților în spiritul conștientizării sportului în școală. De asemenea, vor fi construite și noi săli de sport în unitățile școlare din județ.

Citeste si:
Ciolacu: „6 lei pe zi! Asta e rația impusă de Orban persoanelor de...
Ciolacu despre „bătaia de joc...

”Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales județul Galați”, a declarat Moroșanu.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.